yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koreli Minik Kız Dans Ediyor
Süper dans ediyor sanki büyümüş te küçülmüş. Smile

İzlemek İçin Tıklayın / Click for Watch

Alternatif Linkten İzlemek İçin Tıklayın / Click for Watching on the Alternative Link
Sanirim dün bu video facebook da çok yayilmis=)
Öncedende izlemistim çok tatli gerçekten özellikle o hareketleri yok mu tam dedigin gibi büyümüste küçülmüsBiggrin
Bu arada programin adi "Star King" çok güzel bölümleri var herkese tavsiye ederimSaklanOnay
Ben facebookta önceden paylasmistim bunu ama japon kiz olarak yazmislardi her gördükleri çekik gözlüleri japon saniyorlar.
Alıntı:ben facebookta önceden paylasmistim bunu ama japon kiz olarak yazmislardi her gördükleri çekik gözlüleri japon saniyorlar

Dün bende aynisini söyledim Biggrin
Bir ara açiklama yapsammi diye düsündüm ama yaptigim açiklamayi sadece baglantim olan kisi görebildigi ve oda abim oldugu için vazgeçtimBiggrin
Umarim bir gün japon degilde koreli oldugunu anlarlar.
Bende bu videoyu facebookta izlemistim...Süper bu küçük ya Biggrin Nasil dans ediyor öyle Biggrin
Paylasim için tesekkürler Smile

Reamen dogustan yetenek. Alkis
(18-04-2009, Saat: 20:36)zynqp yazdı:
Alıntı:ben facebookta önceden paylasmistim bunu ama japon kiz olarak yazmislardi her gördükleri çekik gözlüleri japon saniyorlar

Dün bende aynisini söyledim Biggrin
Bir ara açiklama yapsammi diye düsündüm ama yaptigim açiklamayi sadece baglantim olan kisi görebildigi ve oda abim oldugu için vazgeçtimBiggrin
Umarim bir gün japon degilde koreli oldugunu anlarlar

Bende fark ettim fakat daha sonra onu koreli olarak degistirmisler bende öyleydiSmile
Evet degistirildi adi.
Çok seker ya.wonder girlsü bile geçmis. Onay
İmza yüksekliği en fazla 103, genişliği en fazla 400 olmalı.
Çok güzel ya.Kiyamam su ufakliga.Büyümüste küçülmüs gibi Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi