yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koreli Bir Arkadasim Türkiye'ye Gelecek !!!
Bende Kore'ye gidecegim eger gitmeseydim dil konusunda bir problem cikmazdi ingilizce ve korece biliyorum ailemi de ikna edebilirdim sanirim.. Kore'de birkac hafta kalacagim dondugumde ilgilenmek isterim ama buyuk ihtimal Istanbul'u gormek ister ama dondugumde Bodrum'a gidecegim.. Sanirim bende kalmasi biraz zor umarim isteyen biri bulunur.. Smile
Ingilizcem yeterli ama ailem izin vermez. :S
Bir dakika hemen bizimkilerle konusmaliyim.
최민호
인피니트
샤이니
남규리

Ingilizcem yeterince iyi ama ailemle kaldigim için misafir edemem. Üzgünüm.
Ah su diller yoksa gerçekten misafir etmek isterdim. Sad
Bu hafta da bitti. Yani finalleri de. Biggrin Umarim iyi geçmistir. 20'sine 3 gün kaldi bekliyoruz. Biggrin Biggrin
Kalacak yeri var mi bilmiyorum. Var sanirim. Bana pek bir sey söylemedi çünkü sordugumda. Neyse yine Türkiye'ye geldiginde söylerim Korea-fans bulusmalarina katilir vakti olursa. Smile) Görüsür ve tanisirsiniz. Onay
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Birkaç sehir gezecek demissin ya Balikesir'de isterse misafir edebilirim onu dil ve ev sikintimda yok gelirse eger basimin üstünde yeri var. Smile
[Resim: unled3krl.png][Resim: unled2xl.png]
Oldukça geç görmüsüm konuyu...
Dedigine göre geldi bile ama yine de mail attim. Arkadasinin durumuna göre uyarsa neden olmasin. =)
Ya benim dil sikintim yok ama anca Alanya Antalya falan gezdirebilirm gelirse çok egleniriz orasi kesin de gezilecek yerleri begenirse artik. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi