yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koreli Bir Arkadasim Türkiye'ye Gelecek !!!
(06-06-2011, Saat: 16:02)brn... yazdı:
(06-06-2011, Saat: 10:44)shin_chaekyung yazdı: ben anlasmada problem yasamam ona izmiri antalyayi ve bursayi gezdirebilirim isterse didimde olabilir lütfen bize glsn yha Sad

Hadi insallah size de gelir bize de Biggrin

ewet yaa 2 ay uzun bi süre isteyen herkesin ewine gelse keske süper olur Onay
ben misafir etmeyi çok isterim ama ne ingilizcen nede korece bilgim varSadama yinede kapim açik misafir edebilirim...
Annem belki izin verir ama ingilizcem 0, Türkçem 1 Biggrin
ama çok istiyorum tanismayi ve misafirim olmasini.

~♥кιм נαє נσσηg♥~
♥♥JYJ♥♥
Benim de ingilizcem yeterli degil ya Aglama Yoksa çok isterdim agirlamayi.
Valla o tarihte Ankara'da olsam kesinlikle aliirdim ama arkadasin Tokat'a gelirse seve seve kabul...(Okulu yeni bitirdim yarin Tokat'a dönüyorum da)
Bende çok isterdim ama ingilizcem yetersiz. :S Üzgünüm.
Bende seve seve misafir edebirim. Bunun için yeterli korecem ve ingilizcem var! Buyursun gelsin. Biggrin
Ben misafir etmek istiyorum ailemle konustum. Onlarda çok istiyor. Zaten önceden de endonezyali bir arkadasim gelmisti antremanliyim Biggrin
Yasim 18, ingilizcem iyidir, her türlü konuda anlasabiliriz. Ablamda biraz konusabilecek derecede korece biliyor.
Sakarya'da yasiyorum. Eger bir haber verirseniz sevinirim, ona göre hazirliklara baslarim 20 hazirana birsey kalmadi.
Söyle düsündüm, Istanbul'a kesinlikle gidecek bu arkadas eger Sakarya'yi da gezmek isterse onu aglamak isterim. Sakarya ve Istanbul oldukça yakin arasinda 1 saat var...

Haber bekliyorum.
Yunho Oppa!! <3
Bende misafir etmek istiyorum ya. Sad Sad
Arkadasimin bu hafta final sinavlari baslayacak. Kendisine kaç kere sordum ve konustuk. Bana da kesin bir yanit vermedi. Bu yüzden sizlere cevap atamiyorum kusura bakmayin.
Bencede pek bir sey kalmadi. Kendisini çok da zorlayamiyorum. Devamli ders çalisiyor. Final sinavlarinin iyi geçmesini istiyorum. Ancak daha sonrasinda karar verebilirsek verecegiz. Onay
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi