yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koreli Bir Arkadasim Türkiye'ye Gelecek !!!
Erkek olsaydi misafir etmek isterdim.. =)

[Resim: goongsdesignbymydn.gif]

mail attim ama burayada yazayim ankarada okuyorum ve ailemle kaliyorum yazim memlekete gidiyorum Orduya fatsaya yani karadeniz turuda yaptiririm ankara turuda istanbul turuda Biggrin
Sorun Ingilizce bilmekse,ben iyi Ingilizce biliyorum ve zaten ablamda yabanci dil bölümünde su an.O da yardim edebilirdi.Ama maalesef ailem izin vermez.Ama gerçekten çok güzel bir firsat.Keske ailem izin versede benim evimde kalabilse...
[Resim: 53192018.jpg]
Always Keep The Faith!
ben anlasmada problem yasamam ona izmiri antalyayi ve bursayi gezdirebilirim isterse didimde olabilir lütfen bize glsn yha Sad
(06-06-2011, Saat: 10:44)shin_chaekyung yazdı: ben anlasmada problem yasamam ona izmiri antalyayi ve bursayi gezdirebilirim isterse didimde olabilir lütfen bize glsn yha Sad

Hadi insallah size de gelir bize de Biggrin

20 haziran-dan sonra ve temmuz un herhangi bir vakti evim müsait...
.
maalesef cnm bnm ingilizcm okulda ögrendigim kadariyla berbat...Sad yoksa bn misafirim olmasini isterdim...Sad
yaa çookk istiyorum ama kpss ye hazirlaniyorum onunla ilgilenememSad
yapabilir miyim, terkedebilir miyim yaşadığım yerleri bilmiyorum ama gitmeyi hep istedim...
evim müsait ailem karismaz hatta çok mutlu olurlar... ingilizcemde iyi arti ablam ingilizce ögretmeni sikistigimiz yerde ablama danisabiliriz buyursun gelsin....Smile
ben yıldızım sende ay sen olmadan ben varolamam
Ben de çok isterdim ingilizcem de çok iyi fakat sinavlar...
Misafirperverligimizi göstermek için güzel bir firsat Biggrin Funda sen de kalabilir gerçekten Biggrin Güzel olurdu Adana Kebap ismarlardik, çin lokantasina giderdik ... ... BiggrinBiggrin
I Hear Your Voice

-^_^-

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi