yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koreli Bir Arkadasim Türkiye'ye Gelecek !!!
Ah keske ingilizce bilseydim.Sad.Onu agirlamayi cok isterdim
keskeeeee bilseydimmmmmm yaaa daha bulunamadi mi su kizi evine kabul edecek bir türk vatandasi yaaaaa
(04-06-2011, Saat: 14:24)bulsu yazdı: keskeeeee bilseydimmmmmm yaaa daha bulunamadi mi su kizi evine kabul edecek bir türk vatandasi yaaaaa

cevap bekliyoruz Biggrin yoksa bi çok kisi mesaj atti. hatta ben bi kaç kere attimExclamation memnuniyetle bekliyorum Smile
merhaba Melissa,
benim ingilizcem iyi, evim de musait, güzel manzarali ve merkezi yerde oturuyorum, Manisa dayim, Izmire yakin. Eger arkadasin arzu ederse kendisini misafir edebilirim. Hangi günler ülkemizde olacak??
.
ne kdar güzel olur ya kim ki bu bende gezdirmek isterim onu fakat ingilizcem kötü bir yandan üzüldüm bir yandan sevindim Sad Smile
Bende misafir etmeyi çok isterim ...yeterli ingilizcem var birazda korece Smile) gelirse mutlu olurumSmile)
bende misafir edebilirim ama yasim biraz küçük Sad bi mahsuru olur mu?
Arkadasimla ancak bugün görüsebildim.
Önümüzdeki haftalar sinav haftasi oldugu için yogun bir sekilde ders çalisiyor.
Onunla bir gün pc basina oturup bana gelen maillere ve siteye yazilan maillere birlikte bakip karar verecegiz. Ona göre de sizlere durumu bildirecegim.

20 Haziran'a uçak bileti almis arkadasim. 2 ay kalacakmis. Herhalde 20 Haziran- 20 Agustos arasi Türkiye'de kalacak. Bu tarihlerde tatil yapacak ve evinde misafir edemeyecek kisiler mail atmasin bana. Smile

O da tam bilmiyor sehirleri ama ilk gitmek istedigi sehirler
Ankara
Istanbul
Izmir
Antalya
(Karadenizdeki sehirler de olabilir diyor. Ama tam isimlerini bilmiyor.)
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
ben 16 yasindayim korece kursum yeni bitti biraz korece biliyorum birazda ingilizce biliyorum benim icin sorun olmaz ben numarami vereyim sen beni ara arkadasini izmirde istanbulda kusadasinda ve antalyada gezdirebilirim izmiri ve kusadasini iyi biliyorum istanbulu biraz biliyorum antalyayi bilmiyorum ama yardim eden olur
난 당신이 한국어 사랑
Eger Balikesire gelirse misafir edebilirim.Hos burda pek gezilcek bi yer yok ama kalicak bi yeri var burda da Smile
I AM SORRY,I LOVE YOU
Stars falling from the sky,My girl,Irıs,Coffe Prince,My Girlfriend is a Gumiho,Family's Honor

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi