Hafta sonu bende burayi deneyecegim. Bos bi vaktim ancak o zaman oluyor... Tesekkür ederiz.

RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Korece'yi Kolay Öğrenmenin Adresi: Livemocha
|
Hafta sonu bende burayi deneyecegim. Bos bi vaktim ancak o zaman oluyor... Tesekkür ederiz.
![]()
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Bende üye oldum son 2 gündür bakiyorum derslere not aldim okulda da bakiyorum.
![]() ![]()
Harika! Mutlaka burayi kullanacagim.
![]()
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Çok tesekkur ederim. Isime cok yarayacak bu site.
NaYoon: İkiniz benim yüzümdenmi kavga ettiniz? Kuzenler: Yo, etmedik. NaYoon: Benim için olmadığını biliyorum!! Ama neden beni bahane olarak kullandınız, sizi kötü adamlar!? MuWon: Sen onu bahane olarak mı gösterdin? JiSung: Yo, yapmadım. Sen yaptınmı? NaYoon: Kapayın çenenizi!!
Tesekkürler gerçekten çok güzel ögretiyor. Eger vaktim olsaydi simdiye kadar çoktan Korece ögrenmistim ama derslerden vaktim yok yazin insallah.
Konu için tesekkürler. ![]() ![]() -*-*-Korea-*-*- TaemiN'in Pamuk Şekeri
Birley soracaktim ben Ingilizce'den basladim ilk olarak. Kelime bilgisi 2.bölümünün o bosluklarini nasil dolduracagim? Kelimelerin üzerine tikliyorum olmadi sonra testi kaydetti kelime bilgisi %0 çikti.
![]()
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Gerçeken süper. Çok tesekkürler.
![]() Lee Hyori ~ SS501 ~ Kim Hyun Joong
13-02-2010, Saat: 17:52
(Son Düzenleme: 13-02-2010, Saat: 17:53, Düzenleyen: Song Ji Hyo.)
Gerçekten hos bir paylasim tesekkürler.
Yalniz arkadaslar bilgisayardan uzakdogu dillerinin yükleyebilecek dil paketi oldugunu söylediler ama bulamadim ben sahsen bunu deneyecegim tekrar tesekkür ederim.
Bende kullaniyorum defter de tutuyorum. Son günlerde hep buradayim... Paylastigin için tesekkürler.
![]() Eklemek isteyenler ismim ''özosh''. ![]()
Çok tesekkürler ben de ayni nickle üye oldum ama sözlük mü lazim kelimelerin anlamlari için?
QEEN SEON DUK
You're Beaiutiful Boys Over Flowers Gider isek adımız kalır, Hatıra isteme Biraz gözyaşı belki bir damla kan kalır Ey gözleri bulutlu yar ağlama Benden sana koskaca bir vatan kalır -*-*-*-*-*- Sahipsiz Olan Vatanın Batması Haktır. 'BEN' Sahip Olursam Bu Vatan Batmayacaktır... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|