yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korece ve Türkçe
Tesekkürler bilgi için. Smile
Bilgi için çok tesekkürler Hayal. Smile
Hepsini de okudum valla. Biggrin

Çok tesekkürler ^_^

Bilgi için sag ol çok tesekkürler.
--E.l.i.F-- yazdı:Sasirtici. Ama eger Ingilizcemi iyi yapabilirsem Korece ögrenmeyi istiyorum. Herkes bana deli diyor ama ben bu dili ve bu ülkeyi seviyorum.

Paylasim için tesekkürler.

Bana da deli diyorlar beni görünce aa bakin Koreli geliyor falan diyorlar. Bir aralar ben dizileri anlatiyordum. Millet benden kaçiyordu baslarda birazcik kizsamda artik onlari takmiyorum onlarin kendi eksikleri diye düsünüyorum. Smile
Dil anlatim dersinde görmüstük...
Ama paylasim için tesekkürler...
İmza eni en fazla 400 olmalı.
Ya ben açikçasi Ingilizceden daha çok seviyorum Koreceyi. Konusurken yaptiklari mimikler falan çok güzel oluyor... Hem onlarda biraz yavas konusuyor...
(10-10-2008, Saat: 18:08)aslanh yazdı:
--E.l.i.F-- yazdı:Sasirtici. Ama eger Ingilizcemi iyi yapabilirsem Korece ögrenmeyi istiyorum. Herkes bana deli diyor ama ben bu dili ve bu ülkeyi seviyorum.

Bana da deli diyorlar beni görünce aa bakin Koreli geliyor falan diyorlar. Bir aralar ben dizileri anlatiyordum millet benden kaçiyordu baslarda birazcik kizsamda artik onlari takmiyorum onlarin kendi eksikleri diye düsünüyorum. Smile

Sanirim biz Kore hayranlarinin bir ortak yönüde bu bende arkadaslarima Kore'yle ilgili birseyler anlatmaya baslasam nezaketen dinliyorlar hevesimi gördükleri için ama eminin ki Kore'ye gitsede bizde kurtulsak diyorlardir içlerinden Biggrin Ama yavas yavas içlerine islemeye basladi birkaç tanesi Kore dizileri izlemeye basladi. Atkilic
Türkçe çok güzel bir dil..Koreceyle ayni aileden geldigimiz için o da güzeldir herhalde..

┫Kötülükler kara bir çamur gibi bulaşmışsa paçalarına dikkat et insan oğlu; sonun yakın demektir.┣

(24-01-2009, Saat: 15:05)dr jung-hwa yazdı:
(10-10-2008, Saat: 18:08)aslanh yazdı:

Bana da deli diyorlar beni görünce aa bakin Koreli geliyor falan diyorlar. Bir aralar ben dizileri anlatiyordum millet benden kaçiyordu baslarda birazcik kizsamda artik onlari takmiyorum onlarin kendi eksikleri diye düsünüyorum. Smile

Sanirim biz Kore hayranlarinin bir ortak yönüde bu bende arkadaslarima Kore'yle ilgili birseyler anlatmaya baslasam nezaketen dinliyorlar hevesimi gördükleri için ama eminin ki Kore'ye gitsede bizde kurtulsak diyorlardir içlerinden Biggrin Ama yavas yavas içlerine islemeye basladi birkaç tanesi Kore dizileri izlemeye basladi. Atkilic

Bende arkadaslarima anlatiyorum dizileri bazilari dinlemiyor. Ama bir arkadasim var ona anlatiyorum. Özelliklede komedi tarzini gülmekten ölüyor. O yüzden bende Kore hastaligimi arkadaslarima yaymaya basladim. Zaten okulda bile Ingilizce ögretmeni ve arkadaslar Japon Girl, Korean Girl deyip duruyorlar. Saçlarimi kestirdim kakülle filan gerçekten benzedim onlara. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi