yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korece Kelimeler
Emeginize saglik devamini sabirsizlikla bekliyorum. Insallah ezberleyebilirim bunlari. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Çok tesekkürler Halil, devamini ben de dört gözle bekliyorum. Biggrin
Aslinda Türkçe ile Korece, ayni dil soyundan geliyormus ve yapi olarak, Korece de eklemeli diller arasindaymis. Yani bizim gibi, çekim ekleri kelimenin sonuna ekleniyomus. Türk dili dersinde ögretmenimiz söylemisti... Bu da bizim için, biraz kolaylik saglar diye düsünüyorum. Smile
Paylasim için çok sag ol.
Will u be there?
Arkadaslar süpersiniz.
Devamini bekliyoruz.
Bilgisayar desteklese, kelimeleri anlayacagim fakat, hiçbir sey anlamadim. Yardim edin, ben de bu kelimleri, ögrenmek istiyorum. Lütfen... Kore diline asigim. Ögrenmek istiyorum. Üniversite sinavini kazanmam çok zor. Sözlük aradim ama hiç bulamadim.
samuraygirl yazdı:Bilgisayar desteklese, kelimeleri anlayacagim fakat, hiçbir sey anlamadim. Yardim edin, ben de bu kelimleri, ögrenmek istiyorum. Lütfen... Kore diline asigim. Ögrenmek istiyorum. Üniversite sinavini kazanmam çok zor. Sözlük aradim ama hiç bulamadim.

Öncelikle merhaba... Bilgisayarin desteklemiyorsa, forumdan yardim orda da Korece Dil Paketi konusu var. Ordan yardim alabilirsin. Korece - Türkçe sözluk ne yazik ki yok, burdan ögrenebilirsin, ya da internette arayabilirsin... Smile
Will u be there?
Eda'nin da dedigi gibi Korece - Türkçe sözlük yok ama cümle çeviri var. O da Ingilizce - Korece, Korece - Ingilizce biçiminde. Benim isime çok yariyor. Özellikle film, drama izlerken. Smile
Bunlari ben nasil, ezberleyecegim acaba? Harflerde, çok karisik. Biraz Japonca biliyorum zaten, bir kaç kelime.
İmza boyutları büyük... edited by CarpathiA

HanGengEdanur yazdı:Bunlari ben nasil ezberlleyecegim acaba? Harflerde çok karisik. Biraz Japonca biliyorum zaten bir kaç kelime.

Aslinda harfler hiçte karisik degil. Ezberleyince pekala da, iyi anlasiliyor... Blush
Ezberleme, sana kalmis Edanur... Ayrica Japonca'da bilmen, iyiymis... Smile
Will u be there?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi