Bazi sade dövmeler güzel duruyor. Sadece yazi seklindeki dövmeleri begeniyorum, karisik olanlari sevmiyorum.
Yine de dövme yaptirmam begensem de.
Tanitim için tesekkürler.
Yine de dövme yaptirmam begensem de.

Tanitim için tesekkürler.
|
Korean Tattoo / Kore'de Dövme
|
|
Bazi sade dövmeler güzel duruyor. Sadece yazi seklindeki dövmeleri begeniyorum, karisik olanlari sevmiyorum.
Yine de dövme yaptirmam begensem de. ![]() Tanitim için tesekkürler.
Dövmeye karsiyim. Bedenin her yerine dövme yapanlari anlamiyorum.
Paylasim için tesekkürler.
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
Bu ara Tatto'lara acayip bir merak sardim. Discovery'de bir program var Tatto Miami programi çok hosuma gidiyor. Acaba diyorum ama bu riske giremem sanirim.
Her ne kadar geçici dövmeler çikarken pis görünsede bir gün yaptiracagim. ![]() Program izleyenler yada rast gelenler bilirler Tatto hikayelerini anlatiyor. Kore Dövmelerinden çok dövmelerin ne anlama geldigi ve simgeledigi önemlidir. Hayati boyunca tasidiklari izleri neden yaptirdiklaridir önemli olan. Mesela drogon yani ejderha dövmelerinin anlamlari uzun ömür, bilgelik, sonsuzluk ve iyilestiri gücü ayni zamanda ölümsüzlügü ve zekayi simgeler. Yani yapilan dövmenin anlami içerik yazisi çok önemli ben böyle düsünüyorum, programda izledigim için insanlarin dövme yaptirirken o dövmenin hayatlarina kattigi anlami ve gözlerindeki gözyaslarini görüyorum bu da çok etkileyici.
Çok hos dövmeler var, ben de ilerde yaptirirsam Korece 천사 (Melek) yazdirmayi düsünüyorum. Ama geçici dövme tercihim.
Korece yazili olanlari koluma yaptirsam güzel olur.
Ama digerlerini pek begenmedim açikçasi.
Çok güzel.
Bende tatildeyken koluma yaptirmistim, Korece ask yaziyordu ama geçici oldugundan 1 ay dayanmisti. Tesekkürler.
(17-01-2010, Saat: 1:26)shin bee yazdı: Çok güzel. Ben de yaptirdim ama annem sadece geçiciye izin verdi ki vermese bile yaptiramazdim sanirim.
Buralar hep dutluktu...(16-01-2010, Saat: 20:54)LEYDI yazdı: Bu ara Tatto'lara acayip bir merak sardim. Discovery'de bir program var Tatto Miami programi çok hosuma gidiyor. Acaba diyorum ama bu riske giremem sanirim. :dAynen ben de o programi izliyorum onun birde LA Ink'i var onu da izlemelisin. ![]() Ayrica dövmeler çok güzel ben dövmeleri çok severim annem izin verse hemen yaptiririm. ![]() Paylasim içinde tesekkürler.
Dövmeyi sevmem ayrica onaylamam ama herseyleri oldugu gibi bunlar da çok hos ve sirin.
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|