yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korean Students
(26-12-2008, Saat: 16:56)yazcicegi yazdı: Alkis Kore benim herseyim, zaten yari Koreliyim, annem Koreli, ben yeni üye oldum ve begendim gerçekten, Kore'yi iyi yansitici konular var ayrica Kore'de hiç okul okumadim.

Demek öyle Onay.

Resimler çok güzel, tesekkürler Smile

Ne yazik ki onlar da bizim gibi okul formasi giyiyorlar. Onlari çok iyi anliyorum Aglaelsalla
d.b.h[Resim: adammyuulvx4.th.jpg][Resim: thpix.gif]
[Resim: uniformimage001.jpg]
Güzelmils, paylasim için tesekkürler.
Paylasim için tesekkür ederim. Korelilerin okul kiyafetlerine bayiliyorum, çok güzeller Smile.
"Bir kelebeğin kanadı Everest dağını yerinden oynatabilir."

Keske bizim okul kiyafetleri de böyle olsa, ya of Sarhos.
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
Çok tatlilar Opucuk Smile Konu için tesekkürler Onay

Güzel bir konu tesekkürler
Ya, biz de okulda zeybek kiyafeti giyelim o zaman, kiskandim Ban :atkilinc: Biggrin Ya! Ben yazin Kore'ye gittigimde geri dönmeyecegim Türkiye'ye ama babami nasil ikna edecegim, babam ikna olur ama annem biraz zor, önce bir yaz olsun, ben Kore'ye gideyim, geri dönmeyeyim okullar baslasin, ben de Kore'de okula devam edeyim, ne de olsa yarim yamalak Korece biliyorum, 2 ayda yarisini ögrendiysem 2 ayda da Korece uzmani olurum ben, Kore okullarinda okuyacagim ben, banane, zaten üniversiteyi Kore'de okuyacagim kesin, hersey ayarlandi, babam belki lise diyor ama ben 7.sinifi hatta simdi gidebilsem 6.sinifi okumak istiyorum Kore'de Sarhos.
Polis Kalp Saskin Gitar Gozlukgulmek Alkis
MF 2-3
Fen ağırlıklı sayısal afferim bana bakalım yapabilcem mi?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi