yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korean Painting
Detayli bilgi için çok tesekkürler. Emeginize saglik. Onay
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
Tarzlari çok güzel. Onay
Bilgilendirme ve resimlerden örnekler için tesekkürler. Onay

-Tatsuya Ueda-
KAT-TUN

Yosu F.CUZ'u seviyor (:
❤ afazi ❤ Ho Min ❤
Güzel bir konu ve detayli güzel bir sunum. Tanitim için tesekkürler Merve. Alkis Alkis

Çok hos ve çok açiklayici bir tanitim olmus emeginize saglik gerçekten...
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
Çok güzel bir tanitim olmus. Resimlerden birini hemen masaüstü yaptim. Smile Emegine saglik.

Paylasim için tesekkür ederim, ellerine saglik. Onay
(03-02-2008, Saat: 11:24)Ho Min yazdı: A LADY ON HORSEBACK- KIM JUN GEUN

[Resim: 11sk3.jpg]

Resimde at üstünde bir kadin, elinde çubuk olan kocasi ve bebegi sirtinda tasiyor. Diger adam da hizmetçileri. Kadini düsünen bir kocasinin olmasi oldukça etkileyici Smile

Bu resim suan Moskova Müzesinde bulunuyor.

AN OFFICIAL ON A CART- KIM JUN GEUN

[Resim: 12vx8r.jpg]

Eski Joseon zamanini anlatan bu resimde yüksek mevkideki devlet görevlilerin tasinmasi resmedilmis. Kisinin oturdugu ev bu tür tasitlarin kolay gecebilecegi sekildeymis. Ve oturdugu kisim oldukça rahat. Yolculugu esnasinda iki polis ona eslik ediyor.

Resim Danimarka Ulusal Müzesinde bulunuyor.

JULJURI PUNISHMENT- KIM JUN GEUN

[Resim: 1341tf4.jpg]

Resimde joseon zamanin bir suclunun cezalandirilmasi resmedilmis.

Resim Moskova Müzesi'nde bulunuyor.
(03-02-2008, Saat: 11:24)Ho Min yazdı: [Resim: 125go6.jpg]

Bu dünya haritasi eski joseon zamaninda yapilmis. Joseon halki dünyayi böyle hayal etmis. Merkezi kitanin ortasinda Çin yeraliyor. Joseon, japonya onun etrafinda.

Baduk-Kim Jun Geun

[Resim: resim1yz4.jpg]

Eski Joseon zamaninda Baduk oyununu oynayan iki adam ve iki kisi de seyrediyor. Resim suan Moskova Müzesi'nde bulunuyor

Pamuk Örmek-Kim Jun Geun

[Resim: resim2sg9.jpg]

Eski Joseon zamaninda örgü ören bir kadin resmedilmis. Resim Moskova müzesinde bulunuyor

Pamuk Ören Kadinlar-Kim Jun Geum

[Resim: resim3em1.jpg]

Eski Joseon zamanindaki örgü ören kadinlari anlatan bu resim Müskova Müzesinde bulunuyor.

Yongwangsin

[Resim: resim4rt4.jpg]

Ejderha Kral anlamina gelen u resim saman resim sanatinin bir örnegi. Sag elinde hazine topu, sol elinde bir ejderha var.
(03-02-2008, Saat: 11:24)Ho Min yazdı: Gösteri Yapan Saman Kadin- Kim Jun Geun

[Resim: resim5ks8.jpg]

Resim Moskova Müzesinde bulunuyor.

Gisa Yili; Çiçekler, Müzikal Aletler, Elbiseler..

[Resim: resim6tl3.jpg]

Çiçekler resmi ziyafet masalrinin bas taci, müzikal alet ziyafetlerde çaliniyor ve elbise ziyafetlerde giyiniliyor.Resim Gutenburg Müzesinde bulunuyor.

Jinchando

[Resim: resim7gz4.jpg]

Görkemli ziyafet anlamina gelen Jinchando, 1809 yilinda Kral Sunjo'nun hüküm sürdügü 9. yilda resmedilmis. Dogum günlerinde bu tür ziyafetler düzenlenirmis.Orkestra ve yemek masalari sag tarafa yerlestirilmis. Resim Gutenber Müzesinde bulunuyor.

[Resim: resim8cp2.jpg]

Bu resimde Kral Sunjo zamaninda yapilmis. Kralin büyük annesi Bayan Hegyeonggug'un 60. evlilik yildönümü kutlamalari yapiliyor.Resim Gutenberg Müzesinde bulunuyor

Gömülme Yeri Arayan Adam-Kim Jun Geun

[Resim: resim1xx1.jpg]

Sari sapkali adam bir ölü yakini için gömülecek yer ariyor ve yelpazeli adam ona yerleri gösteriyor. 19. yüzyilin ilk yillarinda yapilan bu resim Moskova Müzesinde bulunyor.
(03-02-2008, Saat: 11:24)Ho Min yazdı: Maskeli Dans-Kim Jun Geun

[Resim: resim2xp5.jpg]

[Resim: resim3qh0.jpg]

Her iki resimde Eski Joseon zamaninda maskeli danslari anlatmis Resimler Moskova Müzesinde bulunuyor.

Avalokiteshvara
[Resim: resim1to9.jpg]
Iki resim de Koryo döneminde yapilmis.

Kshitigarbha (Chijang)
[Resim: resim3qi1.jpg]

Chong’yang-sa Tapinagi
[Resim: resim4oe5.jpg]
Yelpaze seklinde sanki oldukça hos bence Smile

Nilüfer Çiçekleri Yanindaki Kadin
[Resim: resim5af3.jpg]

[Resim: resim1qz2.jpg]

Resim Shin Yun-bok (1758-?) tarafindan yapilmis. Bastan sonra dogru;
Baharda Piknik, Iki Kiliçla Dua Dansi, Taverna Sahnesi, Nilüfer Çiçekli Göl Kiyisinda Aksam, Dano Festivali Aksami, Tekne Gezisi

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi