yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korean Language with Pictures / Resimlerle Korece Dil Bilgisi
(22-05-2011, Saat: 0:59)sude atalay yazdı: sunbaeler!.. daha bilinmedik seyler paylasin da bu kardesiniz ilerlesin.bu kadar engel varken ilerlemeye çabaliyor bu kardesinizAngel

Ah keske bir türk youtube'a falan koysada kendi çektigi dersleri çok makbule geçerdi.Resimlerde yararli ama nekadarda olsa anlasilmasi güç.
[Resim: IsQYg.png]
[Resim: 72FLl.gif]
(22-05-2011, Saat: 14:48)MINHO yazdı:
(22-05-2011, Saat: 0:59)sude atalay yazdı: sunbaeler!.. daha bilinmedik seyler paylasin da bu kardesiniz ilerlesin.bu kadar engel varken ilerlemeye çabaliyor bu kardesinizAngel

Ah keske bir türk youtube'a falan koysada kendi çektigi dersleri çok makbule geçerdi.Resimlerde yararli ama nekadarda olsa anlasilmasi güç.

Ingilizce anlatim bulmak çok kolay. Ve videolarda konusulan Ingilizce kolayca anlanabilecek düzeyde.
(Büyük bir video paylasim platformu olan youtube'a "learn korean" yazip aratmaniz yeterli.)

Yine de, herkesin anlayabilmesi için bu videolara Türkçe altyazi hazirlanabilir.
En kolayi ve dogrusu bu olur bence.
Çok sagol Betül, 130a kadar kaydettim hepsini yazicidan çikarticam bu kitabi burda bulamamistim çok sagol Smile
[Resim: 17943.png]

A ş k Y o k t u r Damon Salvatore v a r d ı r.
bayagi bir sayfa silinmis yüklerseniz çok mutlu olurum!!
Gerçekten çok yararli, ancak okunuslari yok.. bundan daha açik ve net bir kitap öneren var mi ?
Evet Ingilizce kaynak çok fazla internette, orta düzeyde Ingilizce bilenlerin rahatlikla anlayabilecegi düzeyde fakat konular zorlastikça Ingilizce dil yapisiyla Korece farkli oldugu için bir Türk olarak Ingilizce üzerinden Korece anlamak zor bir hale geliyor. Keske birileri de bu çalismalari Türkçe olarak yapsa çok güzel olucak Smile
bende bir çoğunu kaydettim çok teşekkürler ^^*
Teşekkürler konu için. Onay

Paylaşim için teşekkür ederim.
[Resim: ZMXZGA.jpg]
Teşekkürler
2PMCN Blue
[Resim: 66f.png]
● Jang Woo Young ♥ Jung Yong Hwa ●

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi