yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korean Government Scholarship Program 2012
(29-03-2012, Saat: 17:09)simsekpariltisi yazdı: bu 3 kontenjan sadece Türkiye için mi? ben basvurmadim ama kontenjanin azligi dikkatimi çekti ondan soruyorum...bir de toefl in geçerlilik süresi hakkinda bilginiz var mi abd de oldugu gibi 2 yil mi burda da?

Aslinda bu 3 kisilik kontenjan sadece büyükelçilik araciligiyla basvurursan, bunun disinda direkt üniversiteyle irtibata geçip basvurabilecegin 7 kisilik ayri kontenjan da var. Yani toplam da 10 kisilik kontenjan ayrildi Türkiye için... Bu rakam ülkelere göre degisiyor bu arada... Ben direkt üniversiteye basvuru yaptim onlar için toefl/ielts geçerlilik süresi 2 yil...
Keske ben de öyle yapsaydim.Ben elendim Sad
Arkadaslar brn de basvurmustum ve ilan tarihi 29 mart denmesine ragmen beni 28 mart'ta arayip mülakata çagirdilar, genetik bölümünde okuyorum, belki bölümün etkisi olmus olabilir, toefl'a da girmistim, belgem henüz elime ulasmadi ama puanim belliydi, basvuruda bunu belirtmistim, bunlarin etkisi olmustur diye düsünüyorum. Benim gibi mülakata çagirilanlara basarilar dilerim..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi