yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korean Government Scholarship Program 2012

정부초청 대학원 장학생 모집안내

Korean Government Scholarship Program 2012

2012 Yılı Kore Hükümeti Yüksek Lisans Bursu

2012 yılı Kore Hükümeti Yüksek Lisans Bursu’na Türk öğrenci alımı aşağıdaki şekilde gerçekleşecektir. Başvuru belgelerinin 20 Mart 2012 (Salı)gününe kadar Kore Kültür Merkezi’ne bizzat ya da posta yolu ile ulaştırılması gerekmektedir.
(Posta yolu ile gönderimlerde 20 Mart 2012 saat 18:00’a kadar Kore Kültür Merkezi’ne ulaşmayan başvurular kabul edilmeyecektir.)
-Seçilecek kişi sayısı: 3 kişi
- Seçim planı:
* Belge teslim süresi: 20 Mart’a kadar
* Belge inceleme ve elemeyi geçenlerin ilan edilmesi: 23 Mart
* Mülakat: 27 Mart
- Belge Teslim adresi: Kore Kültür Merkezi, Paris Caddesi, No:74, Kavaklıdere, Ankara
- Danışma: [email protected], [email protected]
0312 468 30 61 (Seo Younguk), 0312 468 30 49 (Cho Min Kyoung)
Ek: 1. Guideline
2. Yüksek Lisansla ilgili bilgi (Korece, İngilizce)

------------------

2012년도 대한민국 정부 초청 대학원 장학생(터키인)을 다음과 같이 모집하오니 지원 희망자는 별첨 모집 요강의 지원 서류를 2012.3.20일(화)까지 주터키 한국문화원으로 직접 또는 우편으로 제출하여 주시기 바랍니다. (우편 접수의 경우 2012.3.20 18:00까지 주터키 한국문화원에 도달한 것만 접수)
1. 선발 인원: 3명
2. 선발 일정
- 서류 제출 기한: 3월 20일(화)
- 서류 심사 합격자 발표: 3월 23일(금)
- 면접: 3월 27일(화)
3. 서류 제출처: Kore kultur merkezi, Paris caddesi No: 74, Kavaklidere, Ankara
4. 문의: [email protected], [email protected]
0312-468-30 61(서영욱), 0312-468-30 49(조민경)
*붙임: 1. 모집 요강
2. 대학원 정보(한,영)

http://tr.korean-culture.org/navigator.d...&seq=40178

.doc   %5B??%5D??2_2012+KGSP+Graduate+Program+Guideline%28????%29.doc (Dosya Boyutu: 658 KB / İndirme Sayısı: 27)

.pdf   ??3_2012+KGSP+University+Information_English.pdf (Dosya Boyutu: 1.94 MB / İndirme Sayısı: 37)

Çok güzel bir program. Smile Tesekkürler. Smile
Sartlari, verilecek olan bursu falan hep okudum. Kore'de doktora ya da master yapmak isteyenler için gerçekten çok çok güzel ve bulunmaz bir firsat. Super

Bu hayalimi biraz ertelemek zorunda kalmasaydim asla bos geçmez ve hemen basvuruda bulunurdum valla. Ama maalesef........ crycry
Arkadaslar merhaba;

Ben siteye yeni üye oldum. Bu bursa da basvuracagim insallah bir mani çikmazsa. Benim merak ettigim bir kaç konu var.Basvuru klavuzunu bir çok kez okudum.Hatta nerdeyse ezberledim Smile Ingilizce yeterliligin kanitlanmasi bir zaruret degil ama avantaj sagliyor. Ben ilk elemeyi geçersem eger bir IELTS skoru almayi düsünüyorum.Daha önce basvurmus ve bursu kazanan arkadaslarin not ortalamasi kaçtir acaba? Çünkü 3. elemede üniversiteden kabul alabilme sarti var.Ve üniversitelerin hemen hemen hepsi 4 üzerinden en az 3 ortalama istiyorlar.2.64 ortalama isteyenlerin sayisi az olmakla birlikte hepsi daha küçük illerdeler.Siz ne düsünüyorsunuz?Çok fazla basvuran olur mu?Basvuranlarin not ortalamasi böyle uçuk olur mu?
katilanlara basarilar.. Smile
20 mart dogum günüm. Sahane bir dogum günü hediyesi olurdu bana. Ancak Haziranda mezun oluyorum. Ve seçilebilecek kadar Koreceye sahip degilim. Sad Basvuracak arkadaslara basarilar dilerim.
(16-02-2012, Saat: 12:48)LeeHeeGi yazdı: 20 mart dogum günüm. Sahane bir dogum günü hediyesi olurdu bana. Ancak Haziranda mezun oluyorum. Ve seçilebilecek kadar Koreceye sahip degilim. Sad Basvuracak arkadaslara basarilar dilerim.

Merhaba ;

Sanirim klavuzu okumamissiniz.31 Agustos'a kadar mezun olacaksaniz basvurabilirsiniz. Ayrica Korece bilmenizin gerekmedigi bunun bir referans katkisi oldugu yaziyor klavuzda.Yani basvurmanizda bir sakinca yok.Tabi diploma notunuzdan benden yüksekse basvurmayin :P
Kaç kisi basvurdu acaba?
Merhaba...
Konu basligi altinda sadece kendi kendime ben yaziyor olsam da en azindan 500 küsür kisi konuyu okuyor ya da bakip geçiyor. Sanirim bugün mülakata girecek arkadaslar açiklanacak.Saat kaç gibi açiklanir bilen var mi?Bir de neden kimse cevap vermiyor acaba?
Kazanamayanlari aramaya baslamislar...Suraya göz atan 551 kisiden bir Allah in kulu da bir sey yazsa ne güzel olur. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi