Gerçekten çok seker kiyafetler. 
O kiyafetleri sonbaharda giyme düsüncesi bile üsümeme yetiyor.

O kiyafetleri sonbaharda giyme düsüncesi bile üsümeme yetiyor.
|
Korean girls' Outfit Style In Fall /Koreli Kızların Sonbahar Giyim Tarzı
|
|
Gerçekten çok seker kiyafetler.
![]() O kiyafetleri sonbaharda giyme düsüncesi bile üsümeme yetiyor.
Tesekkürler...
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
Güzelmis hosuma gittiler.
Keske kiyafetleri alma imkanimiz olsa... Hepsi birbirinden güzel!
(27-12-2011, Saat: 21:24)Zeyna-rock yazdı: Keske kiyafetleri alma imkanimiz olsa... Hepsi birbirinden güzel' Aslinda var kiyafetleri alma imkanimiz da pek kaliteli olmuyorlar malesef, ben bir kere bu tarz kiyafetler satan bir Çin sitesinden alisveris yapmistim malesef, hiç beklediginiz gibi çikmiyorlar. :/
Çok hos seyler var. Burada da böyle seyler olsa...
26-01-2012, Saat: 4:13
Çok tatli kiyafetler.
![]() Paylasim için tesekkürler.
25-03-2012, Saat: 1:04
Hepsi çok güzel, tesekkürler.
>_< Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
05-04-2012, Saat: 12:27
Kizlar merhaba ben de bir Kore delisi olarak dizilerini, müziklerini hele de giyim tarzlarini çok begeniyorum. Facebook'ta da bir sayfa açtik "Kore Tarzi Giyinmeyi Sevenler" isimli. Burada sevdigimiz kore tarzi kiyafetleri, trendleri, yeni ürünleri paylasacagiz. Ayni zamanda kendime Kore'den kiyafet ismarlarken arkadaslarim giydiklerimi begenmeye baslayinca onlara da getirtmeye basladim. Yakin zamanda bu facebook sayfasi üzerinde gördüklerinizden alisveris yapabileceksiniz. Uzun zamandir kore severlerin oradan daha pahaliya geldigi için ismarlayamadiklarini biliyorum. Kore'de olan baglantilarim sayesinde Korelilerin dizileri ve müziklerinin haricinde giyim tarzlarina da ulasabileceksiniz! Kore ile ilgili sorulariniz, merak ettikleriniz olursa bana mesaj da atabilirsiniz!
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|