yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korean Girls Analysis / Kore Kızlarının Analizi
Estetik olayinda sadece burun denmesi yanlis..korede kadinlarin % 75'inin(özellikle son 7-8 yilda ) bir sekilde estetik yaptirdigi bilinen bir istatistik..Ayrica genelde double eye lid adi verilen bir operasyonla gözlerinin daha büyük görünmesini saglamaya çalismaktalar..(Amerikalilara benzeme sevdasi sonuçlari )
Tanitim için tesekkürler. Smile
Kore kizlari gerçekten de çok güzel.Paylasim için tesekkürler.
((¯`»¦«´¯)) wiseacre_daisy ((¯`»¦«´¯))
Kore kizlarinin Avrupaya özendigi dogru benim koreli arkadasima resmime gösterdigimde bayilmisti resmen öyle bir iltifat görmemistim Biggrin Çekingen olduklari hakkinda genelleme yapmak yanlis bence ünlülere bile baksak çogu çekingen degiller . Makyaj yaptiklari halde dogal gözükmelerinin nedeni beyaz tene çok önem veriyorlar ve Türkler kadar abartili renkler yerine daha dogal duracak renkler kullaniyorlar bunu seviyorum Smile Ama onlsrin en sevdigim yönü saçlari her koreli kizin saçi güzel olur mu ya çok kiskaniyorum koreli arkadasima bir sirri var mi diye soracagim varsa hemen uygulayacagim Biggrin Ayrica konu için tesekkürler Smile En güzel kizlari korelidir diyemem güzel buluyorum onlari ama Dünyada o kadar güzel kiz var ya bence diger ülkelerdede çok güzel kizlar var ... Koreli kizlarin sevgililerine kötü davrandigi konusuna katiliyorum tam bilmiyorum ama mesela G dragonun sevgilisi bir telefonla "ayrilalim hosçakal" demis ve bitirmis dizilerde görüyoruz yani bence bu dogru Biggrin Genel olarak seviyorum ama bence çapkinlar Biggrin
Bende çok kiskaniyorum yaa. Çok güzel kizlar valla. Bende makyaj yaparken falan onlarin taktiklerini uygulamaya çaliyorum. Beyaz ten falan ama çok daha güzeller. Açikça kiskaniyorum yani...
SS501-TripleS TR

[Resim: d68254d4.gif]
Heo Young Saeng Fan Club
(27-05-2010, Saat: 0:23)Han_Kuk yazdı: Bende çok kiskaniyorum yaa. Çok güzel kizlar valla. Bende makyaj yaparken falan onlarin taktiklerini uygulamaya çaliyorum. Beyaz ten falan ama çok daha güzeller. Açikça kiskaniyorum yani...

Ben makyaj yapmayi sevmiyorum o yüzden dogal takiliyorum ama onlari gerçekten çok kiskaniyorum çekik gözleri onlara ayri bir hava ve güzellik katiyor bence ama onlar bunun farkinda degiller ...
Merhaba genel olarak yorumlar dogru.

Bazi tekrarlamalar ve düzeltmeler yapmak istiyorum.
Koreli arkadaslarimdan izlendigim kadariyla dogrusu ve Kore'de kaldigim 1 hafta boyunca.

Öncelikle tanistigim biçok kore kizi
1- çekingen
2-güzel,alimci ve çekici
3- sismanlari da var, çikinleri de ( tüm milletlerde oldugu gibi ve sisman gördüm)
4-azimli, hirsli ve çaliskan

ayrica, Asya dendigi zaman benim aklima 3 üke geliyor. Kore,Japonya ve Tayland'li kizlar. bu üçü de asya'nin en önde gelen güzel alimli kizlari.

koreli ve japon kizlar kendilerine çok bakiyo, avrupa özentilikleri var.

birde kore li olup da yurt disinda büyüyen korelileri karistirmamak lazim. çünkü koreli olup, dogduklari yerdeki kültürle büyüdüklerinden dolayi, Kore'dekiler gibi degiller.

gerek davranis biçimi olarak, gerekse de kiyafet giyinis tarzi olarak.

Kore'dekiler, daha çok mini etek, veya süslü pislü, dogal makyaj (bazen abartili) ve de sirin oluyorlar. Evlenilecek tarzda diyebilirim. Evlerinde sadik, eslerine hizmet etmeyi bilen ( kore de dogup büyüyenler için geçerli- digerleri istisna)

Bizim kültüre yakin, ama içlerinden hiç mi dominant kadin çikmiyor? tabi ki çikiyor ve erkek de o zaman hanim köylü oluyor tabi ki Smile

AYrica, gençler için diyim, koreli kizlarin sigar içtigini kendim gördüm ama çogunluk iççmiyor gibi. Onlarin aksam takildiklari sokak vendorlari dedikleri bizimn pilav-nohutçular gibi, soju içip, deniz ürünleri yediklerde geç saatlere kadar içip, yiyorlar. sokak da oldugu için (kapali alan da olsa) sigara içiyorlar.

Partnerlerine genel de bagli olurlar, sevilmek, simartilmak isterler ( kim istemez ki? dimi)

tük kizi ve koe kizi diye ayirmak istemem ( en azindan bizim tük kizlari kadar fazla kaprisli degiller bazen ) lütfen alinmayin, bu da kisiden kisiye degisen bir durum.

hirsli ve çok çaliskan olduklarini söylemistim. Erkek egemen toplumunda oldugundan ve de simdilerde degistiginden kadinin rolü daha farkli. Artik bizde de degisiyor.
Asyalilarin çogu maddiyata çok önem verir. Bizde ise, mutlu ve huzurlu bi hayat olsun, para çok da önemli olmaz düsüncesi var ( ben buna katiliyorum)

Benim gözlemlerim bu kadar.
Vay bee. Ama gerçekten fistik gibiler...
I'm your venus ...
Tumblr
Güzel konu Onay
[Resim: ybu3cz6.jpg]
Gerçekten de güzel oluyor Kore kizlari Biggrin
Paylasim için tesekkürler Onay
..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi