Merhaba genel olarak yorumlar dogru.
Bazi tekrarlamalar ve düzeltmeler yapmak istiyorum.
Koreli arkadaslarimdan izlendigim kadariyla dogrusu ve Kore'de kaldigim 1 hafta boyunca.
Öncelikle tanistigim biçok kore kizi
1- çekingen
2-güzel,alimci ve çekici
3- sismanlari da var, çikinleri de ( tüm milletlerde oldugu gibi ve sisman gördüm)
4-azimli, hirsli ve çaliskan
ayrica, Asya dendigi zaman benim aklima 3 üke geliyor. Kore,Japonya ve Tayland'li kizlar. bu üçü de asya'nin en önde gelen güzel alimli kizlari.
koreli ve japon kizlar kendilerine çok bakiyo, avrupa özentilikleri var.
birde kore li olup da yurt disinda büyüyen korelileri karistirmamak lazim. çünkü koreli olup, dogduklari yerdeki kültürle büyüdüklerinden dolayi, Kore'dekiler gibi degiller.
gerek davranis biçimi olarak, gerekse de kiyafet giyinis tarzi olarak.
Kore'dekiler, daha çok mini etek, veya süslü pislü, dogal makyaj (bazen abartili) ve de sirin oluyorlar. Evlenilecek tarzda diyebilirim. Evlerinde sadik, eslerine hizmet etmeyi bilen ( kore de dogup büyüyenler için geçerli- digerleri istisna)
Bizim kültüre yakin, ama içlerinden hiç mi dominant kadin çikmiyor? tabi ki çikiyor ve erkek de o zaman hanim köylü oluyor tabi ki
AYrica, gençler için diyim, koreli kizlarin sigar içtigini kendim gördüm ama çogunluk iççmiyor gibi. Onlarin aksam takildiklari sokak vendorlari dedikleri bizimn pilav-nohutçular gibi, soju içip, deniz ürünleri yediklerde geç saatlere kadar içip, yiyorlar. sokak da oldugu için (kapali alan da olsa) sigara içiyorlar.
Partnerlerine genel de bagli olurlar, sevilmek, simartilmak isterler ( kim istemez ki? dimi)
tük kizi ve koe kizi diye ayirmak istemem ( en azindan bizim tük kizlari kadar fazla kaprisli degiller bazen ) lütfen alinmayin, bu da kisiden kisiye degisen bir durum.
hirsli ve çok çaliskan olduklarini söylemistim. Erkek egemen toplumunda oldugundan ve de simdilerde degistiginden kadinin rolü daha farkli. Artik bizde de degisiyor.
Asyalilarin çogu maddiyata çok önem verir. Bizde ise, mutlu ve huzurlu bi hayat olsun, para çok da önemli olmaz düsüncesi var ( ben buna katiliyorum)
Benim gözlemlerim bu kadar.