yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korean Girls Analysis / Kore Kızlarının Analizi
Çok güzel.Paylasim için tesekkürler. Smile
Paylasim için tesekkürler.
(29-11-2009, Saat: 15:12)flysari yazdı: -Koreli bayanlarin büyük bir kismi sigaradan nefret eder.Hatta Kore'de bayanlarin sokakta sigara içmesi ayipla karsilanir.

-Estetik olayini sadece burunlarini kaldirmak için kullanirlar.

kesinlikle katilmiyorum buna.güney kore en çok sigara ve alkolün tükeltildigi ülkedir,sigarayi en çok bayanlar kullanir,sokaklarda bile alkol alacak kadar utanmazlar.onlarin utangaçligi sadece yabanci insanlara karsi.her köse basinda bir kizin bir erkegi azarladigini görürsünüz.mesela erkek 2 dakika geç kalsin,tamam biter o erkek.çok severler azarlamayi.orada kuraldir: bir kiz alis veris eder,erkek arkadasi veya nisanlisi veya kocasi öder,ödemekle kalmaz eve kadar tasiyip üstünede azar yer zavalli adam.koreli kadin starbucks gibi lüks yerlere gidip aksama kadar yer içer hesabi zavalli adam öder....çooook pasaklilar.kizlar birbirini asla öpmezler.yalnizca sevgililer birbirini öperler.çok vicdansizlar,dünya kendi etrafinda döner kore kizi için.[/size]

Bi dövmedigin kaldi ha.. Biggrin
Ama sana bazi konularda çok katiliyorum.Kore kizlari gerçekten biraz simarik.Tatlilar , sevimliler ama sadece görünüste.
Türk kizlarinin eline kimse su dökemez ^^
Internetten edindigim iyi Koreli arkadaslarim oldu, özellikle kendilerine pek güvenleri olmadigini söylemeliyim, biraz kendilerini büyük görüyorlar gibi ama aslinda kendilerini küçük görüyorlar, avrupali insanlara benzeme gibi bir istekleri var, göz ve saç konusunda rahatsizlar, umarim koreye giderim ve Koreliler hakkinda daha iyi bilgiler edinebilirim Gozlukgulmek analizlerin geneli dogru olabilir sanirim.
Çık gel bir kez daha beni bozguna uğrat...
Paylasim için sagol...
(29-11-2009, Saat: 15:12)flysari yazdı: -Koreli bayanlarin büyük bir kismi sigaradan nefret eder.Hatta Kore'de bayanlarin sokakta sigara içmesi ayipla karsilanir.

kesinlikle katilmiyorum buna.güney kore en çok sigara ve alkolün tükeltildigi ülkedir,sigarayi en çok bayanlar kullanir,sokaklarda bile alkol alacak kadar utanmazlar.onlarin utangaçligi sadece yabanci insanlara karsi.her köse basinda bir kizin bir erkegi azarladigini görürsünüz.mesela erkek 2 dakika geç kalsin,tamam biter o erkek.çok severler azarlamayi.orada kuraldir: bir kiz alis veris eder,erkek arkadasi veya nisanlisi veya kocasi öder,ödemekle kalmaz eve kadar tasiyip üstünede azar yer zavalli adam.koreli kadin starbucks gibi lüks yerlere gidip aksama kadar yer içer hesabi zavalli adam öder....çooook pasaklilar.kizlar birbirini asla öpmezler.yalnizca sevgililer birbirini öperler.çok vicdansizlar,dünya kendi etrafinda döner kore kizi için.

Vaav Kore kizlarina karsi ates açmissin resmen Biggrin katilmiyor degilim haklisin yani Koreli kizlarin dizilerden gördügüm kadariyla azarlamakta üstelerine yok, erkekleri eziyorlar. Sigara konusunu bilmiyorum dizilerde kizlar kiziyorlardi erkegin sigara içmesine ama içki konusunda evet Kore'de giderek yayginlasan bir içki kültürü var maalesef.
(30-11-2009, Saat: 22:29)canocan yazdı: waaaaw kore kizlarina karsi ates açmissin resmenBiggrin katilmaiyor degilim haklisin yani koreli kizlarin dizilerden gördügüm kadariyla azarlamakta üstelerine yok, erkekleri eziyorlar.Sigara konusunu bilmiyorum dizilerd kizlar kiziolardi erkegin sigara içmesine ama içki konusunda evet korede giderek yayginlasan bir içki kültürü var maalesef

Insanlari sadece dizilerde izledigimiz sekilde degerlendiremeyiz. Dizilerdekiyle normal yasam arasinda oldukça büyük farklar olabiliyor. Buna benzer örnekler istemedigimiz kadar fazla.

kesinlikle katilmiyorum buna.güney kore en çok sigara ve alkolün tükeltildigi ülkedir,sigarayi en çok bayanlar kullanir,sokaklarda bile alkol alacak kadar utanmazlar.onlarin utangaçligi sadece yabanci insanlara karsi.her köse basinda bir kizin bir erkegi azarladigini görürsünüz.mesela erkek 2 dakika geç kalsin,tamam biter o erkek.çok severler azarlamayi.orada kuraldir: bir kiz alis veris eder,erkek arkadasi veya nisanlisi veya kocasi öder,ödemekle kalmaz eve kadar tasiyip üstünede azar yer zavalli adam.koreli kadin starbucks gibi lüks yerlere gidip aksama kadar yer içer hesabi zavalli adam öder....çooook pasaklilar.kizlar birbirini asla öpmezler.yalnizca sevgililer birbirini öperler.çok vicdansizlar,dünya kendi etrafinda döner kore kizi için.

Nereden biliyorsunuz bunlari ? Kore 'de felan mi yasadiniz acaba ? Tabi ki her sey dizi ve film lerdeki gibi degil. Fakat, bayagi bir fazla abartmissiniz. Kulaktan duyma haberler ile su söyle, böyle denilmesi yanlis bir davranis..
(30-11-2009, Saat: 22:49)YeomYang* yazdı:

Nereden biliyorsunuz bunlari ? Kore 'de felan mi yasadiniz acaba ? Tabi ki her sey dizi ve film lerdeki gibi degil. Fakat, bayagi bir fazla abartmissiniz. Kulaktan duyma haberler ile su söyle, böyle denilmesi yanlis bir davranis..

Ben de anlam veremedim su an. Nedir bu tarz açiklama yapmanin sebebi? Çok fazla Kore'de mi yasadin? Seninle ilgili bir sorun mu oldu da böyle konusuyorsun merak ettim?
1. madde hariç hepsine katiliyorum. Bence Güney Koreliler sadece burun estetigine önem vermiyorlar.sanirim forumumuzda da konusu vardi, gözlerini de büyüttürüyorlarmis.buna çok üzülmüstüm..
koreliler gerçekten çekingen oluyorlar.internet sayesinde gerçekten çok arkadasim var ve bize özeniyorlar.avrupali olarak görüyorlar.benim fotograflarimi falan çok begeniyorlar.arkadasimizin da dedigi gibi mini etegi tercih ediyorlar.özellikle siyah elbise türü kiyafetler kullaniyorlar.
çok güzel bir paylasim olmus.emegine tesekkürler!!! ^_^
[Resim: tumblr_lmwz6wSie11qao9wxo1_250.gif]

대한민국
And we, as Cassiopeia,
will protect our five stars; to guide them when they’re lost

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi