yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korean Chopsticks / 젓가락
Güzel bir paylasim olmus, tesekkürler. Ben evde yillardir Japon arkadasimin getirdigi takimi kullaniyorum chopstiks olarak, ama bunlar rengarenk, çok güzel ya.
esraj
Paylasim için tesekkürler. Ç ok sekerler, rengarenk. Smile
Benim de bir kaç çift var, gerçekten onlarla yemek yemek çok zevkli bir sey.
Baslarda zor olsa da sonralari çok kolay geliyor.:atkilinc:
Bence herkes denemeli, çok eglenceli.Onay
Defalarca bunlarla yemek yemeyi denedim. Biggrin Sonuç hala beceremiyorum.Biggrin Herhalde kahvaltida denemeye baslarsam, aksam anca bitiririm kahvaltiyi bu çubuklarla.Biggrin Ama çubuklar çok sirin. Biggrin Paylasim için tesekkürler.Smile

♥ Lee Jae-Jin ♥ I wish I were a fish in your dish Biggrin

Kısa bir süre için çeviri yapamayacağım. (:
Arkadaslar kaysi falan gibi taneli seylerle basalayin çubuklarla yemek yeme ugrasina bence. Ben ilk elime aldim hemen alistim. Ilk zamanlar çok fazla dilimlenmis uflatilmis meyvalarla kullanmistim.Belki bunun da etkisi olmus olabilir. Alisirsin umarim. Smile
esraj
Sanirim bebeklere kolaylik olsun diye yapilmis o seker çubuklar. Ben de bu konuda bebek sayilirim yani Kore'ye gidince benim de bu çubuklarla yemek yemeye baslamam gerekecek Super ! Gerçekten bravo. Harika bir biçimde tanitmissin bu çubuklari. Çok tesekkürler. Alkis

(Büyük- küçük harf kullanimina, noktalama isaretlerinde, ayri yazilan eklere dikkat edelim. Türkçe'mizin kurallarina uyalim. Onay )
●gσσηg ● αηgєℓℓ ●

●υ кιѕѕ ● ѕнιηєє ● ѕυנυ● вιgвαηg ● ѕѕ501 ●
Ben spagettiyle basladim, su anda kati olan her seyi çubukla yiyorum
bir de bir sey soracagim, Dogu Türkistanlilar ile Koreliler ayni sekilde mi kullaniyorlar?

(Büyük- küçük harf kullanimina, noktalama isaretlerinde, ayri yazilan eklere dikkat edelim.
Türkçe'mizin kurallarina uyalim. Onay )
Harikalar, insanin Koreli olasi geliyor. Biggrin Ne kadar güzeller. Onay

(Büyük- küçük harf kullanimina, noktalama isaretlerinde, ayri yazilan eklere dikkat edelim, kisaltma yapmayalim. Türkçe'mizin kurallarina uyalim. Onay )

>>>>>b£T''L<<<<<
Ben bir seneden beri çubukla yiyorum ama metal çubuk ariyordum, Japon pazarlarinda sattiklarini ögrendigim iyi oldu. Bursa'da da olmasi gerek.

Bu arada arkadaslar, çubuk bulamayanlar için (ayiplamayin baska carem yoktu. Pisman) Tokacilarda saç için çubuklar var, ben onlarla baslamistim, kisa olmalarina ragmen gene de oluyor deneyebilirsiniz.Biggrin

(Büyük- küçük harf kullanimina, noktalama isaretlerinde, ayri yazilan eklere dikkat edelim, kisaltma yapmayalim. Türkçe'mizin kurallarina uyalim. Onay )

[Resim: chopsticksbyaquaferretjh9.jpg]

[Resim: cakeandchopsticksom5.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi