yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korean Books and Dictionaries / Korece Kitaplar ve Sözlükler
Sitemizde alfabetik sözlük elinde olan varsa sayfa sayfa yayinlayabilir mi? Bu mümkün mü. Tek ve son çarem bu kaldi. Siz yazarsiniz bizde yani benim gibi sözlügü olmayanlarda deftere yazar yada kayit eder. Gemici
SEVDİĞİM ŞARKIDAN
UNUTMAKİ DÜNYA FANİ
VEREN ALLAH ALIR CANI
BEN NASIL UNUTURUM SENİ
CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA
[Resim: koreanflashcardsboxshotpa5.png]
Arkadaslar bunlar bir setmis mutlaka bilenler vardir istek yaparsiniz. Detaylari buraya yazarim. Gemici.
SEVDİĞİM ŞARKIDAN
UNUTMAKİ DÜNYA FANİ
VEREN ALLAH ALIR CANI
BEN NASIL UNUTURUM SENİ
CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA
Ya bu bilgisayar için galiba eger öyleyse ben eskiden yüklemistim buna benzer bisi ama pek isime yaramadi. Sad
Will u be there?
Yukarida verdigimi eda yüklediginizi söylediniz nasil yüklediniz zahmet olmazsa bana bildirir misiniz. Gemici
SEVDİĞİM ŞARKIDAN
UNUTMAKİ DÜNYA FANİ
VEREN ALLAH ALIR CANI
BEN NASIL UNUTURUM SENİ
CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA
betuluca@ttnet yazdı:Yukarida verdigimi eda yüklediginizi söylediniz nasil yüklediniz zahmet olmazsa bana bildirir misiniz. Gemici

Valla Betül hanim hatirlamiyorum hangul falan yazmistim galiba o anda çikmisti ya da bir üniversite varya Erciyes üniversitesi iste onun sitesinden indirmistim galiba. ConfusedConfusedConfused
Will u be there?
korea-fans yazdı:Bu da isinize yarayabilir.
http://www.indiana.edu/~koreanrs/kordic.html

Arkadaslar daha önce linki vermistim geçici süre bu linkten yaralanabilirsiniz. Smile
Ben Istanbul da bildigim bütün yerlere sordum ama bulamadim. )= Ama azimliyim bir gün çikicak karsima. :P
Bulursan bizimde haberimiz olsun. Smile Çünkü bende ne zamandir ariyorum ama henüz hiçbirsey bulamadim. Sad
Ya Ankara da olmazsa bir arastirayim.... Bulmaya çalisirim... Bulursam haber veririm sizlere.....
Arkadaslar bir adres buldum sizlerle paylasmak isterim bir bakin. http://kolay.x-y.net üye olunuyor ama tam anlayamadim arastiranlar olursa lütfen buraya bilgi versin zahmet olmazsa ve silinmezse tabi .Gemici
SEVDİĞİM ŞARKIDAN
UNUTMAKİ DÜNYA FANİ
VEREN ALLAH ALIR CANI
BEN NASIL UNUTURUM SENİ
CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi