yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korean Books and Dictionaries / Korece Kitaplar ve Sözlükler
Var canim Olgunlar'a giderken hemen sol tarafta Alkim kitabevi var orda bulabilirsin, kalmamissa da getirtebilirsin hemen. SmileSmileSmile
Arkadaslar, bu kitabi(lotus yayinevinin) internetten siparis veren var mi? Kitabi alicam ancak güvenilir bir site ariyorum. Smile Tavsiyesi olan??
[Resim: imagescaty6id4.jpg]

Kitaplar süper de nerden temin edilecek arkadaslar. Ben daha sözlük bulamadim yoooooook Gemici.
SEVDİĞİM ŞARKIDAN
UNUTMAKİ DÜNYA FANİ
VEREN ALLAH ALIR CANI
BEN NASIL UNUTURUM SENİ
CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA
Arkadaslar kitapyurdu.com dan güvenli bir sekilde adrese teslim satin alabilirsiniz ;) benimkiler öyle geldi...
Sag ol india. Biggrin Eh düzeldi biraz moralim... Araniza katildigima inanilmaz sevindim..
dream life of my solidute...when you are next to me,I want... //song_gizem = seul_seul //
Tesekkürler seul_seul.. Aslinda gizem sanirim. Smile Ordan siperis verdim..
[Resim: imagescaty6id4.jpg]

Ben dün Nana Lee'nin konusma klavuzu kitabini inceledim filan. BiggrinBiggrin (: Almadim ama daha kabalcinin içinde inceledim. BiggrinBiggrin )

Ya böyle önce harfleri filan teker teker söylemis sonra iste kaliplari filan hem okuyus, hem yazilis hemde türkçe tercüme ile vermis. BiggrinBiggrin

Böyle yani. Biggrin Ben alacagim. BiggrinBiggrinBiggrin
DUYURU: Arkadaslar ben Üsküdar'da yasiyorum burada bir kaç meslektas asagida verecegim kitaevinden siparisle kitap aliyorlarmis. Siparis miktari ne kadar çok olursa kitap fiyatida düsüyormus. Korece çalisma kitaplari ve sözlük ayrica Çince sözlük bile varmis ben arastirdim. Çince sözlük aldim adresi: www.nt.com.tr mail adresi: [email protected]... Bir arastirin netten girip bakin egerki siparis veririrseniz bende verecegim sayimiz çogalsin diye. Isteyenler ek bir bilgi dilerim yardimi dokunur saygilarimla. Betül Uca GEMICI.
SEVDİĞİM ŞARKIDAN
UNUTMAKİ DÜNYA FANİ
VEREN ALLAH ALIR CANI
BEN NASIL UNUTURUM SENİ
CAN BEDENDEN ÇIKMAYINCA
Sag ol Betül ablacigm.. Ben bir bakayim. Smile
KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~

http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811

Naa Lee'nin kilavuzu ve lotusun gramer kitaplari gerçekten çok güzel! Ben bu gün üni'deki hocama da gösterecegim. O da korece ile ilgileniyor. Bakalim o bana yardimci olacaktir. ;) Ha bir de ben artik yavas yavas okuyorum kitaptaki alistirmalari. Biggrin Çok mutluyum, ayrica burada yani Balikesir de ingilizce kursuna da gidecegim insallah korece olacagim 2 yil içinde hem okulumu hem kursumu vaktinde bitirebilirsem. Smile Dua edin bana, insallah bu sene 3'ü bir dahaki seneye de 4.sinifi takilmadan bitiririm ve ingilizce kursunu da bitirip Kore'ye gidebilirim... Insallah!!
dream life of my solidute...when you are next to me,I want... //song_gizem = seul_seul //
Insallah seul kardes senin koreye gitmeni senden daha çok isterim inan. Smile Insallah gidebilirsin. Smile

Bu arada. Biggrin Konusma kilavuzunu pazar günü aldim. Biggrin Güzel yaw kötü degil. Biggrin

Ama konusmayi, cümle kurmayi ögrenemezsiniz o kitapla..

Kitap daha çok Kore'ye gittiginizde söylemeniz gereken cümleleri.. Söyleyebilecekleri ele almis.. Güzel bir kitap yani. Biggrin

Bu arada Bogaziçi üniversitesinin asagisinda Kore ilkögretim okulu varmis ark.lar

Ögretmenler dahil HERKES KORELIYMIS. BiggrinBiggrin

Oraya gitmek isterseniz. Biggrin Detayli bilgiyi bir dahaki girdigimde anlatirim. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi