Allah razi olsun Efe sayende ögrenmis oldum sagol...

Korean Books and Dictionaries / Korece Kitaplar ve Sözlükler
|
Allah razi olsun Efe sayende ögrenmis oldum sagol...
![]() ![]() Evettt süper bi kitap bu ama genellikle turist konusma rehberi gibi. Gerçekten de çok ise yariyor. Ben Bandirma da oturuyorum aradim buralarda ama bulamadim. En sonunda yargi yayinevinin internet sitesinden satin aldim ve 2 gün önce elime geçti. Yani 1 aydir aradigim kitaplardan birine sonunda kavustum. ![]() Insallah Lotus yayinlarinin korece 123 kitabina da eylülün 15'ine kadar ulasacagim. Çook mutluyum ve bu Korece türkçe kilavuzu Türkiye'nin neresinden olursaniz olun netten falan alin. Çok iyi is görüyor bence. Kitap 7,56ytl ama kargosu posta çeki 12 ytl yi buluyor! Haberiniz ola. ![]()
dream life of my solidute...when you are next to me,I want... //song_gizem = seul_seul //
Arkadaslar bir de yargi yayinevinin sitesinden siparis ettiginizde eger kredi kartiniz için güvenlik süphesine düserseniz posta çeki ile satin alin. Posta çeki 1 ytl tutuyor zaten. Haberiniz olsun.
![]()
dream life of my solidute...when you are next to me,I want... //song_gizem = seul_seul //
seul_seul yazdı:Evettt süper bi kitap bu ama genellikle turist konusma rehberi gibi. Gerçekten de çok ise yariyor. Ben Bandirma da oturuyorum aradim buralarda ama bulamadim. En sonunda yargi yayinevinin internet sitesinden satin aldim ve 2 gün önce elime geçti. Yani 1 aydir aradigim kitaplardan birine sonunda kavustum. seul_seul yazdı:Arkadaslar bir de yargi yayinevinin sitesinden siparis ettiginizde eger kredi kartiniz için güvenlik süphesine düserseniz posta çeki ile satin alin. Posta çeki 1 ytl tutuyor zaten. Haberiniz olsun. Gizem çok sagol. Yani ise yarar bilgiler var bu kitapta öyle degil mi? Bende almayi düsünüyorum da...
Hakkınızı helal edin. ~
Evet esteka! Gerçek adini bilmiyorum ama kusuruma bakma.
![]() Kitap günlük konusmayi ögrenmek ve gelistirmek için çok güzel bi kitap. Resmi davetlerde bile nasil cümleler kullanacaginizi gösteriyor. Ancak öyle çokta ayrintili bir kitap degil. Kitabin bir yarisi korece-türkçe,diger yarisi türkçe-korece.yani genellikle ise yarayacak bir kitap. En azindan pratik için yararli olacagini düsünüyorum. Bence bir deneyin zarari hiç olmaz. ;) ![]()
Ya bende lotus yayinevinin ki var oda çok iyi yararli birde tam bir dil ögretiyor bildigimiz dil bilgisi kitabi iste cümle sonu ekleriyle saygi belirten ekleriyle tam dilbilgisini ögretiyor.... Ben de kararsiz kalmistim hangi kitap daha iyi olur diye ama son karari lotus yayinevininkinde kildim.
Ama memnunum. ![]() ![]() ![]() ![]()
Will u be there?
Vaayy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sag ol Seul Kardes. ![]() ![]() KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~
http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811
Ne demek crazyevil.
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kitapyurdu Fiyati: 7,50 YTL www.kitapyurdu.com ![]() Kitapyurdu Fiyati: 7,50 YTL. ![]() Kitapyurdu Fiyati: 7,50 YTL. Arkadaslar bu kitap su anda beyoglu subesinde mevcutmus... Isteyenlere subeden 10.00 YTL ye satiliyormus.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|