Paylasim için tesekkürler.

Konuyu Oyla:
Korean Books and Dictionaries / Korece Kitaplar ve Sözlükler
|
Merhaba arkadaslar ben de bu kitap isiyle bayagi ugrastim. Sizin vermis oldugunuz bilgiler çok isime yaradi gerçekten de.
![]() ![]() ![]()
Kitabin kapagi garip kedi resmi var.
Paylasim için tesekkürler.
Önemli degil ne demek.
![]()
Bende kapadokya yayinlarindan kolay ve pratik korece el kitabi var. Gerçekten güzel bir kitap tek eksigi Türkçe Korece sözlük yok sadece Korece Türkçe sözlük var . Ayriyetten lotus yayinlarinin 1-2 ve 3'ü de aldim internetten ilknokta diye bir siteden teslimatta ödeme yapma imkani da var bu sitede. O sitede Korece kitap ararken yukarida bahsedilen say yayinlarinin Türkler için Korece kitabini da gördüm aranizda onu alan var mi?? Iyi bi kitap mi acaba? Saydigim kitaplarin yaninda onu da almam gerekir mi sizce??
Arkadaslar ben Korece gramer anlatan bir kitap ariyorum... Bilen varsa yazabilir mi acaba ama kitap Türkçe anlatimli olucak.
♫ ♫ .. PJM ... ♥ ... SS501 ~ SuJu ~ TVXQ ~ Se7eN ~ BİGBANG ~ CN Blue ~ SM The Ballad U-Kiss ~ Teen Top ~ Co-Ed ~ T-ara ~ IU ~ Kim Bum Soo ~ FT. Island 2 sene sonra foruma dönüş ... ![]() (04-07-2009, Saat: 11:44)_Asli_ yazdı: Arkadaslar ben Korece gramer anlatan bir kitap ariyorum... Bilen varsa yazabilir mi acaba ama kitap Türkçe anlatimli olucak. Selam Asli. Say yayinlarinin kitabini aldim. Onu almani öneririm. Lotus yayinlarininki de güzel. Bunlarda gramer anlatiyor. Benim bildigim Türkçe olarak gramer anlatan baska kitap yok.
Çok tesekkürler paylasim için.
Merhaba lotus yayinlarinin Korece kitaplarini almissiniz. Nasil memnun kaldiniz mi kitabin içeriginden biraz bahseder misin? Ben kitap yurdundaki yorumu okudum alan pek memnun görünmüyordu bende Korece ögrenmek istiyorum ve alfabeyi bile çözemedim bizim buradaki kitapçilarada sordum yok netten siparis de eline alip görmeyince pek tatmin olmuyorum. Bana kitap hakkinda biraz bilgi verirseniz çok sevinecem simdidien çok tesekküler.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi