yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korean Books and Dictionaries / Korece Kitaplar ve Sözlükler
[Resim: 975-6665-31-9.jpg]

http://www.netkitap.com/kitap/73491/korece_1.htm
Ben de Kadiköy Akmar'da kolay ve pratik korece el kitabini buldum. Kapadok'ya yayinevi'nden olani denildigi gibi ayrintisiz ama en azindan içinde dil bilgisi ve sözlük kisimlari var alfabeyi falan gayet açik bir sekilde anlatmis kisa bir Kore gezisi için yararli olabilir koreceyi ögrenmek için pek fazla ise yarayacagini sanmiyorum ama bir yerden baslamak gerek.
Shawnodese yazdı:Ben de Kadiköy Akmar'da kolay ve pratik korece el kitabini buldum. Kapadok'ya yayinevi'nden olani denildigi gibi ayrintisiz ama en azindan içinde dil bilgisi ve sözlük kisimlari var alfabeyi falan gayet açik bir sekilde anlatmis kisa bir Kore gezisi için yararli olabilir koreceyi ögrenmek için pek fazla ise yarayacagini sanmiyorum ama bir yerden baslamak gerek.

Kesinlikle bir kore gezisi için olan bir kitap ögrenmek isteyenlere tavsiye etmem bende var ama yok ben koreye gidicem orda iletisim kurmama yetsin diyenler hemen alsin... Smile
Korece çalisanlara da kolay gelsin... :icon_angel_no2t:
Will u be there?
Arkadaslar ben yargi'nin kitabini aldim. Çok güzel açiklayici ve öz almanizi tavsiye ederim.(Korece ögrenmek isteyenler.)
sunshine yazdı:Buldum buldum Ankara da??.... Zafer ??? Yarginevinin bast?r kitap.... Yeni baskisi vardi halde. Ben K?a inersem mutlaka ?nece?bunu..BiggrinBiggrinBiggrin

[Resim: i010120183pn7.jpg]

http://www.yargiyayinevi.com/turkce/urunler.aspx?id=152
Linkte bu...?dirimli fiyat?56 ytl...SmileSmileSmile

Hemen alacagim.. Biggrin

Sözlük Ilâveli Tarihe bakilarak Koreliler ve Türklerin ayni kökten yani Orta Asya’dan gelmis olduklari teorisinde bir çok tarihçi hem fikirdir. Bunun ilk kanitlarindan biri olarak Türkçe ve Korece’nin Ural Altay Dilleri’nde dair olmasini gösterebiliriz. Irk ve dil konusunda benzerliklerin olmasina ragmen insani ve kültürel anlamda göze çarpan bir alisveris görülmemistir. Çagdas tarihte ise, 1950 yilindaki Kore Savasi’na Türk askerlerinin katilmalari disinda Kore ve Türkiye arasinda akla gelen baska bir iliski mevcut degildir. Globallesme sonucunda cografi açidan birbirine uzakta bulunan ülkeler de artik komsu sayilmakta, bir ülkenin kültürü hakkindaki arastirmalar kolaylasmis ve hiz kazanmistir.

[Resim: i010120183pn7.jpg]

Smile Ben Mersinde oturuyorum.
Bu kitabi burda görünce gittim en yakin kitapçiya. Biggrin Sordum 8.75 ytl felandi fiyati. Smile Hemen aldim tabi. Smile Arkadasin da dedigi gibi turist sözlügü gibi bir sey basinda alfabe sayilar, günler, haftalar felan var okunuslari da yaziyor onun kisa ama sözlügü de var. Smile
Böyle selam verme, tanisma, genel konusmalar gibi ögrendim ama dedigim gibi biraz sinirli kaliyor ben direk Korece ögrenmek istiyorum.
Mersinde Korece dil egitimi veren bir yer de yok.
Benim kulagima Ankara üniversitesinde Korece kursu veriliyormus diye geldi ama kaynak pek güvenilir degil yani emin degilim. Smile Ankara da olan arkadaslar arastirirsa çok sevinirim. Smile
[Saraydaki Mücevher Fan Club]
[Ji Jin Hee Fan Club]

[Boys Over Flowers Fan Club]
•●I'm Sorry I Love You Fan Club●•

[SG Wannabe Fan Club]
FT Islan Fan Club
Ankarada Kore Dili ve Edebiati bölümü var Ankara Üniversitesinde orda var egitim belki birde Kore Baskonsolosluguna sorulsa birseyler çikar...
Benim bilgim bu kadar...
Koreceyi ayrintili ögrenmek istiyorsaniz; Lotus yayinevinin Korece 1-2-3 adli 3 ciltli kitaplarini almalisiniz...
Will u be there?
Arkadaslar burada bahsedilen kitaplar çok güzel ama sadece sözlük olarak var mi? Türkçe korece nereden alabilirim yardimci olursaniz sevinirim.
SAKURA yazdı:Arkadaslar burada bahsedilen kitaplar çok güzel ama sadece sözlük olarak var mi? Türkçe korece nereden alabilirim yardimci olursaniz sevinirim.

Bildigim kadariyla Korece-Türkçe yada Türkçe-Korece sözlük yok yani hiçbir yayinevi öyle bir sözlük çikartmadi...
Ama online sözlük olarak buradan yararlanabilirsiniz...Smile
Will u be there?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi