yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korean Book's Set / Korece Kitap Seti
Tesekkürler. Onay
Yeni baski olacagi haberi sevindirici; tetikteyim.

Peki nereden takip edeyim??
İmzaları sevmem, ibizaya binmem.
Ben 2 aydir bu kitaplarin pesindeyim sürekli yayineviyle iletisim halindeyim son olarak pazartesi iletisim kurdum onlarla, aslinda kitap eylülde basilacakti 1.cilti ama yazarlardan düzeltmeler geç gelmis onun için bu çarsamba basima gönderildi. Bu ayin sonunda çikacak insallah. Lotus yayin evinden isteyebilirsiniz ücretini de sordum ben her cilt 10 tl diye cevap geldi. Internetten lotus yayinevine e_posta ile ulasabilirsin
[email protected] burdan ulasabilirsiniz... Saygilarimla.
Arkadaslar ilgililere duyururum bugün LOTUS YAYINLARI KORECE 1 kitabi satisa çikti Bursa'da. Eminim diger sehirlerede ulasmistir yeni basimi. Smile
Ankara'da gezmedigim kitapçi kalmadi sadece konusma klavuzu ve birde sözlük bulabildim siz nerden aliyorsunuz bu kitaplari. :S
Henüz layık değilken tomurcuk kadar aşka,
Sana gül bahçesini kim açar benden başka!

Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit,
Günahıma girmeden, katilim olmadan git!
(07-10-2010, Saat: 23:01)unni06 yazdı: Ankara'da gezmedigim kitapçi kalmadi sadece konusma klavuzu ve birde sözlük bulabildim siz nerden aliyorsunuz bu kitaplari. :S

Bugünden itibaren tekrar git ben Bursa'da buluyorsam sen Ankara'da hayli hayli bulursun da sözlügü nereden buldun hangi yayin??
Kitap güzele benziyor.
HUFS Hankuk University Of Foreign Studies yaziyor ve bunu Ankara Zafer Çarsisinda bir kitapçida buldum, sanirim sansim yaver gitti. Smile
Henüz layık değilken tomurcuk kadar aşka,
Sana gül bahçesini kim açar benden başka!

Git iş işten geçmeden, çok geç olmadan vakit,
Günahıma girmeden, katilim olmadan git!
(08-10-2010, Saat: 18:51)unni06 yazdı: HUFS Hankuk University Of Foreign Studies yaziyor ve bunu Ankara Zafer Çarsisinda bir kitapçida buldum, sanirim sansim yaver gitti. Smile

Internette bulamadim. Sansin yaver gitmis sanirim. Zafer çarsina tekrar gidersen bakar misin hala var mi diye??
Insallah Nevsehir'de de vardir. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi