yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Tokat / Niksar, K-Dance 1st Exercise
(26-06-2012, Saat: 0:45)gülbe.şeker yazdı:
(25-06-2012, Saat: 19:42)dilek_koç yazdı: oooo çok sevindim bende kpss bi geçsin ayarlayabilirsem bir koreli misafir eşliğinde etkinlik düzenlicem inşallah tokatta Smile katılımlarınızı bekliyorum Smile

çok güzel olurSmile ikinci Koreli bir buluşma daha bizi bekliyor deseneSmileWink

KPSS sonrası mı? Eylül gibi yani ??Merkezde mi ? Gözlerim parlıyor şu anda Smile KPSS sonrası olursa %99,9 katılırım. Yeter ki yer ve zaman uysun. Gerçi uymazsa da uydumaya çalışırız Biggrin Etkinliği bekliyor olacağım. @gülbe.şeker sen burda mı olursun o zaman? Ol lütfeen~~ Olur da haberdar olamazsam haber verir misin bana?
╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.SUPER JUNIOR
niksarda değilde merkezde olsaydı keşke üfffffffffff üffffffSad
Yorumlarınız için teşekkürler. ^.^
Evet bazı arkadaşlarımızın acil işleri çıktığı için gelemediler, fakat ben çok eğlendim. Biggrin
INSPIRIT-ELF
~AmoRe~
Biricik Arkadaşım Sude'm ^.^

Korea-Fans Facebook Albümü

>>> https://www.facebook.com/media/set/?set=...063&type=3

(26-06-2012, Saat: 1:12)hepsigunes yazdı: Yorumlarınız için teşekkürler. ^.^
Evet bazı arkadaşlarımızın acil işleri çıktığı için gelemediler, fakat ben çok eğlendim. Biggrin

Süper bir etkinlik olmuş. Umarım yağmur'la çok eğlenmişsindir. Şahsen ben baya bi eğlenmiştim. I'm the best çalışırken Biggrin
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
(26-06-2012, Saat: 0:53)a.betul yazdı:
(26-06-2012, Saat: 0:45)gülbe.şeker yazdı:
(25-06-2012, Saat: 19:42)dilek_koç yazdı: oooo çok sevindim bende kpss bi geçsin ayarlayabilirsem bir koreli misafir eşliğinde etkinlik düzenlicem inşallah tokatta Smile katılımlarınızı bekliyorum Smile

çok güzel olurSmile ikinci Koreli bir buluşma daha bizi bekliyor deseneSmileWink

KPSS sonrası mı? Eylül gibi yani ??Merkezde mi ? Gözlerim parlıyor şu anda Smile KPSS sonrası olursa %99,9 katılırım. Yeter ki yer ve zaman uysun. Gerçi uymazsa da uydumaya çalışırız Biggrin Etkinliği bekliyor olacağım. @gülbe.şeker sen burda mı olursun o zaman? Ol lütfeen~~ Olur da haberdar olamazsam haber verir misin bana?
benim kpss lisans yani 2 hafta var inş. ayarlayabilirsek ramenli falan yapıcaz ama bakalım dua edin korelide bulabilelim bi ihtimal var inşallah gerçek olur bu arada evet merkezdeyim ben Smile
Eğlenmişsiniz, güzel çıkmışsınız bu arada. Biggrin^^
eğer böyle bir etnik olursa çok memnun olurum bende Tokat'ta yaşıyorum koşa koşa gelirim iyi çalışmalar dilerim

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi