yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans'tan Yaz Aylarinda 5 Kisi Kore'ye Gidiyor
Valla bol bol resim isteriz, hafiza kartlarinizi götürün yaninizda. :atkilinc:
Hakkınızı helal edin. ~
5 Kisi olmamiz çok sevindirici...Onay
Kimsenin unutacagini sanmiyorum zaten. Kameradir, fotograf makinesidir, harici disktir toplayip gidecegiz heralde. Smile Darisi gitmek isteyenlerin basina Smile
çok güzel..böyle seyler duydukça gerçekligine daha çok inaniyorum umarim güzel günler geçirirsiniz çok sevindim tebrik ediyorum hepinizi..
Bende gitmek istiyorum... Darisi benim gibi tüm Koreye gitmek isteyenlerin basina ... (:
Gidecek Herkese iyi yolculuklar (:
[Resim: KzDO1.png]

Exo-M Addict
allah herkese nasip etsin ve hayirli yolculuklar
Ben de istiyorummm ya beni de götürünnnAglaelsallaDertli
Sizin adiniza çok seviniyorum ama insallah tüm Koreseverler birgün Kore'ye gider.SmileSarhosHepinize hayirli yolculuklarAlkis
hepinize iyi yolculuklarSmile insallah sira bize de gelirBiggrinAllahrazi

!!!SENİ SEVİYORUM diyenden şüphe et çünkü AŞK SESSİZ SEVGİ ise DİLSİZDİR ...

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KONUR...[/spoiler]
(25-04-2010, Saat: 0:55)sunshine yazdı: Korea-Fans'tan Yaz Aylarinda Bir Kisi Daha Kore'ye Gidiyor, 4 olan sayi 5'e yükseldi!!!

curiosity arkadasimiz da "2010 Büyük Ulusal Egitim Plani Üniversite Ögrencileri Daveti" kapsaminda Kore'ye gidecek. :atkilinc:

Bu gerçekten çok güzel bir haber.Gidecek arkadasa simdiden iyi eglenceler diliyorum..Sarhos
Ablacim umarim sende yakinda gidersin Kore'ye.. Opucuk
(25-04-2010, Saat: 1:23)curiosity yazdı: Kimsenin unutacagini sanmiyorum zaten. Kameradir, fotograf makinesidir, harici disktir toplayip gidecegiz heralde. Smile Darisi gitmek isteyenlerin basina Smile

Konu açildigini görmemistim. Evet canim bol bol fotograf çekin. Onay Opucuk
Hepiniz adina çok mutluyuz. Ins. orada çok güzel bir zaman geçirirsiniz.
Basta yöneticilerimize ve Kore Elçiligi'ne çok tesekkür ediyoruz sizlere böyle bir firsati sundugu için. Alkis
"There is no coincidience with destiny.
Before there was destiny, people made it for themselves." Wilson

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi