yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans'tan Yaz Aylarinda 5 Kisi Kore'ye Gidiyor
O kadar çok sevindimki anlatamam.Insallah bizede böyle bir firsat dogar.Gidicek olan arkadaslarima hayirli yolculuklar dilerim.Kore Büyükelçiligi'nede bu güzel davranislarindan dolayi yürekten tesekkür ederim.Alkis

TÜRKİYE ℂ⋆
Adiniza çok sevindim çok güzel bir haber. Tebrik ederim.Abaza
Bize de nasip olur insallah.Biggrin
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Umarim hepiniz çok eglenirsiniz... Opucuk
Simdiden iyi yolculuklar :atkilinc:
Sizi tebrik ediyorumAlkis umarim orada bol bol eglenirsinizSmile Korea Fansin adini duyurun oralardaDurtuk
Hepinize iyi yolculuklar... Smile Dilerim çok eglenirsiniz.... Smile Darisi bizim basimiza.... Smile
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
(14-04-2010, Saat: 23:11)canocan yazdı: evet ya hala inanamiyorumPisman Biggrin
Kore Büyükelçiligine, korea-fans ailesine ve Hilmi abiye herkese çook tesekkür ederimOpucuk

Insallah daha çok arkadasimizin Kore hayalleri gerçek olur. O kadar güzel bir duygu ki herkes tatsin istiyorum.Koreye bir gün gidecegime hep inanmistim ama bu kadar yakin olabilecegini hayal bile edemezdim hala yeni kavriyorum gerçekten gidecek oldugumu ve durduk yere siritasim geliyorSmile Anlatamam yani su son iki haftada neler hissettigimi.Bu duyguyu dilerim bütün Kore sevdalilari yasarBiggrin Allahrazi
(14-04-2010, Saat: 23:11)turkgirl_tr yazdı: Darisi basimiza insallah ^-^

Amin diyorum. Allahrazi

Gidecek olan arkadaslarimiz adina çok sevindim.
Simdiden iyi yolculuklar ve çok iyi eglenmeler dilerim. Smile

Şekline, rengine bakma, Maksadı ne ona bak!
çok sevindim gerçekten bana su anda hayal gibi geliyor ama insallah sizin gibi bende bir gün giderim iyi yolculuklar size
Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Jae Hyun BAE olmak üzere, tüm Büyükelçilik yetkililerine tesekkür ederiz.
Kore'ye gidecek dostlarimin da yollari açik olsun bol bol gezin,egleninSmile
Tebrik ederim SizleriSmile
(14-04-2010, Saat: 23:11)canocan yazdı: evet ya hala inanamiyorumPisman Biggrin
Kore Büyükelçiligine, korea-fans ailesine ve Hilmi abiye herkese çook tesekkür ederimOpucuk

Insallah daha çok arkadasimizin Kore hayalleri gerçek olur. O kadar güzel bir duygu ki herkes tatsin istiyorum.Koreye bir gün gidecegime hep inanmistim ama bu kadar yakin olabilecegini hayal bile edemezdim hala yeni kavriyorum gerçekten gidecek oldugumu ve durduk yere siritasim geliyorSmile Anlatamam yani su son iki haftada neler hissettigimi.Bu duyguyu dilerim bütün Kore sevdalilari yasarBiggrin Allahrazi

Allah mutlulugunuzu bozmasin bizede nasip eylesin inasallah Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi