15-04-2010, Saat: 0:53
Darisi tüm Kore severlerin basina insallah..Bu çok güzel bir olay
Buralar hep dutluktu...
|
Korea-Fans'tan Yaz Aylarinda 5 Kisi Kore'ye Gidiyor
|
|
15-04-2010, Saat: 0:53
Darisi tüm Kore severlerin basina insallah..Bu çok güzel bir olay
Buralar hep dutluktu...
15-04-2010, Saat: 1:00
Wuuu süper bir haber bu
![]() Giden arkadaslari tebrik ederimm.Darisi bütün korea-fans ailesinin basinaa ![]() Vakit buldukça bol bol gezin.GördükLerinizi bizlere de anlatin. ![]() Elçilige minnettariz.
15-04-2010, Saat: 1:24
Inanmiyorum Melisa demek kabul edildiniz.:atkilinc: Valla simdi aglamak istiyorum bende gelmek istiyorum.
Ne var bir yerlerden skistirsaniz benide. Saka bir yana darisi basimiza insallah Allah bizede gösterir insallah o günleri.Çok çok güzel zamanlar geçirmenizi diliyorum.
15-04-2010, Saat: 1:37
Hiç bir sekilde hiç bir kriter uymuyor Kore'ye gitmem için. Ben de gidenlerin anilarini okuyunca gitmis gibi olmayi umuyorum artik.
Iyi eglenceler ne diyeyim.
15-04-2010, Saat: 6:29
Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Jae-Hyun BAE olmak üzere, Büyükelçilik Kültür ve Basin Atasesi Dong-Woo CHO ve tüm Elçilik yetkililerine çok tesekkür ederiz.
Eglenceli ve keyifli vakit geçirmenizi dilerim, gidenlar adina çok sevindim kendim gitmis kadar oldum... ![]() ![]()
15-04-2010, Saat: 8:40
ayyy bu çok güzel bir haber...hepinize iyi yolculuklar...çok sevindi yaa....darisi bizim basimiza^^
Bütün gidenlere iyi yolculuklar çok sevindirici bir haber.Özellikle Melisa ve Hilmi abinin gidisine çok sevindim :d Hilmi abininde çok gitmek istedigini biliyordum Melisaninda.Çok sevindim gerçekten umarim bizde gitme sansi yakalariz.
15-04-2010, Saat: 12:39
Ne kadar güzel
Bizlere bu imkani sunan büyüklerimize çok tesekkür ederiz
15-04-2010, Saat: 12:41
Çok güzel bir haber.Çok sevindim.Güle güle gidin.Darisi biz sevdalilarin basina..
15-04-2010, Saat: 12:53
Tebrikler darisi basimiza
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|