yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Solo Karaoke (Ses) Yarismasi
(09-08-2009, Saat: 22:52)Lovin Jae yazdı:
(09-08-2009, Saat: 20:50)ayumiyo yazdı: ARKADASLAR YAZ YARISMALARI (karaoke yarismalari) IÇIN SÖZSÜZ SARKI BULAMAYANLAR NORMAL SARKILARLA YAPSINLAR KARAOKELERINI Smile
Sakin yanlis anlamayin böyle bir kural yok, isteyen normal sarkilarla da kayitlarini yapabilir Onay

keske bu duyuruyu daha önce yapmis olsaydiniz daha iyi olurdu önceden haberimiz olsaydi böyle kimisi karaoke kimisi sözlü söyleyince bence karmasa olabilir ama neyse

iyi olmus SmileSmile ...
çünkü ne zamanan beri ariyordum ve bulamadim Smile
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB
Saraydaki Mücevher Fan Club
Mblaq FAN CLUB
(09-08-2009, Saat: 22:55)Jung-hoon yazdı:
(09-08-2009, Saat: 22:52)Lovin Jae yazdı:
(09-08-2009, Saat: 20:50)ayumiyo yazdı: ARKADASLAR YAZ YARISMALARI (karaoke yarismalari) IÇIN SÖZSÜZ SARKI BULAMAYANLAR NORMAL SARKILARLA YAPSINLAR KARAOKELERINI Smile
Sakin yanlis anlamayin böyle bir kural yok, isteyen normal sarkilarla da kayitlarini yapabilir Onay

keske bu duyuruyu daha önce yapmis olsaydiniz daha iyi olurdu önceden haberimiz olsaydi böyle kimisi karaoke kimisi sözlü söyleyince bence karmasa olabilir ama neyse

iyi olmus SmileSmile ...
çünkü ne zamanan beri ariyordum ve bulamadim Smile

ya tamam iyi olmustaa...
neyse yaa
(canim senin karaokeyi bende aradim ama hiç bi yerde yokAllahrazi Sad )
Hero Fan Club
JAEJOONG
bencede bu saatten sonra duyulmasi kötü oldu 4-5 gundur sarkilara calisiyoruz yani daha önceden bildirilse daha guzel bi ingilizce karaokelerle katilabilirdik..
bencede daha önce söylenilseymis daha iyi olurmus simdi bazilari bazi sarkilari daha güzel söylüyor ve o sarkinin da karaoke versionu nu bulamayinca illaki baska sarkiya geciyor sonrada böyle bi yazi insana sonra dokunur brz
saygilar
ya artik olan olmus bu saatten sonra Smile
ben zaten teslim ettim karaokemi
yapanlarda yapmistir çalismalarini ama ne bileyim haberim olsaydi daha iyi söyleyebildigim bi sarkiyi söylerdim...
çok aradim çok karar degistirdim ama neyse Biggrin
Hero Fan Club
JAEJOONG
oylamalarda insallah adaletli olur vokalin arkasinda sarki sölemek ayri karaoke ayri yani Smile)
(09-08-2009, Saat: 23:02)hacco yazdı: bencede daha önce söylenilseymis daha iyi olurmus simdi bazilari bazi sarkilari daha güzel söylüyor ve o sarkinin da karaoke versionu nu bulamayinca illaki baska sarkiya geciyor sonrada böyle bi yazi insana sonra dokunur brz
saygilar

Arkadaslar bundan haberimiz yoktu. Nereden bilebiliriz ki...
Zaten ilk mesajda yazilmis sözsüz sarki iyi olur diye illa ki öyle olsun dememisiz.
Keske bu kadar emek harcayacaginiza görevli yöneticilere basvursaydiniz Sad
Ben sahsen çok üzüldüm ama daha zaman var ilk düsündügünüz sarkiyi yapin bence Smile
(09-08-2009, Saat: 23:06)herosuperstar yazdı: oylamalarda insallah adaletli olur vokalin arkasinda sarki sölemek ayri karaoke ayri yani Smile)

Bundan kesinlikle emin olabilirsin Onay
Kimse kendi karaokesini arkadaslarina söylemedigi sürece sorun yok Smile
Yapanlar neden söylüyor ki!!!

yarismaya hala katilabiliriz degilmi :S ?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi