Korea-Fans Solo Karaoke (Ses) Yarismasi
DIKKAT!Korea-Fans'in tüm üyelerinin dikkatine !!!
Sesim güzel, sarki söylemeyi de severim, e dilim de gayet dönüyor Koreceyi diyorsan bu yarismaya katilmaman için hiçbir neden göremiyorum
>>>>>>>Karaoke Nedir?
>>>>>>Bilgisayarimdan Karaoke Nasil Yapacagim?
>>>>>>Örnek Kareoke Çalismalari
Yarisma Kosullari
*Sarkiyi tek kisi solo söyleyecek,
*Seçilen sarki kesinlikle Korece olacak,
*Arka planda müzik çalsa çok iyi olur (özellikle söyleyeceginiz sarkinin sözsüz müzigini [enstrumental] kullanin, bulamazsaniz bana ö.m. yolula bildirebilirsiniz ben yardimci olurum )
*Yapilacak çalismalarda kesinlikle yapan kisiyle ilgili bir bilgi olmayacak(isim - nick vs.).
Önemli Not: Yarismacilarin nickleri gizli tutulacagindan yapilan çalismalari burada paylasmayiniz. Dogrudan bana özel mesaj yoluyla gönderiniz.Aksi takdirde çalismalar iptal edilip oylamaya alinmayacaktir!!!
30/11/09 Tarihine kadar hazirlanip teslim etme süresidir.Oylama 01/12/09 tarihinde Korea-Fans Halkinin huzuruna açilacaktir.
lady lee
DIKKAT!Korea-Fans'in tüm üyelerinin dikkatine !!!
Sesim güzel, sarki söylemeyi de severim, e dilim de gayet dönüyor Koreceyi diyorsan bu yarismaya katilmaman için hiçbir neden göremiyorum

>>>>>>>Karaoke Nedir?
>>>>>>Bilgisayarimdan Karaoke Nasil Yapacagim?
>>>>>>Örnek Kareoke Çalismalari
Yarisma Kosullari
*Sarkiyi tek kisi solo söyleyecek,
*Seçilen sarki kesinlikle Korece olacak,
*Arka planda müzik çalsa çok iyi olur (özellikle söyleyeceginiz sarkinin sözsüz müzigini [enstrumental] kullanin, bulamazsaniz bana ö.m. yolula bildirebilirsiniz ben yardimci olurum )
*Yapilacak çalismalarda kesinlikle yapan kisiyle ilgili bir bilgi olmayacak(isim - nick vs.).
Önemli Not: Yarismacilarin nickleri gizli tutulacagindan yapilan çalismalari burada paylasmayiniz. Dogrudan bana özel mesaj yoluyla gönderiniz.Aksi takdirde çalismalar iptal edilip oylamaya alinmayacaktir!!!
30/11/09 Tarihine kadar hazirlanip teslim etme süresidir.Oylama 01/12/09 tarihinde Korea-Fans Halkinin huzuruna açilacaktir.
lady lee
♪Yarismacilar♪
≈♥≈1. Yarismaci ----> Tae Yeon (SNSD) - If ≈♥≈
≈♥≈2. Yarismaci ----> Lee Soo Young - La La La≈♥≈
≈♥≈3. Yarismaci ---> Kim Hyun Joong - Thank You ≈♥≈
≈♥≈4. Yarismaci ----> Kim Yoo Kyung - Starlight Tears≈♥≈
≈♥≈5. Yarismaci ----> SS501 - Green Peas ≈♥≈
Not:Yüklemelerde problem çekerken bana yardimci olan kjh-fueisa ve setayy'a çok tesekkür ederim...
Yarisma anketi 8 Aralik Günü sona erecektir!!!
≈♥≈1. Yarismaci ----> Tae Yeon (SNSD) - If ≈♥≈
≈♥≈2. Yarismaci ----> Lee Soo Young - La La La≈♥≈
≈♥≈3. Yarismaci ---> Kim Hyun Joong - Thank You ≈♥≈
≈♥≈4. Yarismaci ----> Kim Yoo Kyung - Starlight Tears≈♥≈
≈♥≈5. Yarismaci ----> SS501 - Green Peas ≈♥≈
Not:Yüklemelerde problem çekerken bana yardimci olan kjh-fueisa ve setayy'a çok tesekkür ederim...
Yarisma anketi 8 Aralik Günü sona erecektir!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KAZANANLAR
1. 1. Karaoke ile TiLsimLi~ߣߣk (47 Oy)
2. 4. Karaoke ile kjh-fueisa (45 Oy)
3. 2. Karaoke ile lady lee (13 Oy)
4. 5. Karaoke ile khjlover (8 Oy)
5. 3. Karaoke ile setayy (6 Oy)
Kazanan TiLsimLi~ߣߣk nickli arkadasi tebrik ederim
1. 1. Karaoke ile TiLsimLi~ߣߣk (47 Oy)
2. 4. Karaoke ile kjh-fueisa (45 Oy)
3. 2. Karaoke ile lady lee (13 Oy)
4. 5. Karaoke ile khjlover (8 Oy)
5. 3. Karaoke ile setayy (6 Oy)