yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Samsun 14th Meeting / Korea-Fans Samsun 14. Bulusmasi
Biggrin Öyle yapayim. Sinavim var o gün. Dertli Sinav çikisi içmek için sebebim de olacak. Dertli Bir limonlu soda içilir yani. Sarhos
(03-05-2012, Saat: 1:16)S.T. yazdı: Biggrin Öyle yapayim. Sinavim var o gün. Dertli Sinav çikisi içmek için sebebim de olacak. Dertli Bir limonlu soda içilir yani. Sarhos

Smile yanlislikla sildim diger mesaji Biggrin öyle yap yalniz içilir mi hiç Smile
olsun biz gene getiricez. ben elmali pasta gerticem HJoong_501 pogaça (ama kesin degil degisebilir.) krystal ve youngsaeng55 gelemeyebilir.
AMİABLE
KİM KYU JONG
OH WON BİN
...LOVE...
Icon_arrow 
Bunu herkes getirmeli Exclamation Kilim taşıması zor olacağından kendiniz için oturabileceğiniz karton ya da vb.
unni bana 1 kişi daha ekle Smile
Bende geliyorum inşallah kankamla.Ama o gün çok kalabalık olabilir.Acaba yer bulabilecek miyiz ? Ve erkeklerde gelecek mi ?
(05-05-2012, Saat: 23:12)crkzkztgc yazdı: Bende geliyorum inşallah kankamla.Ama o gün çok kalabalık olabilir.Acaba yer bulabilecek miyiz ? Ve erkeklerde gelecek mi ?

Smile İnşallah. Kalabalık olabileceği için erken gidip yer bulmaya çalışacağım nasip artık bulur muyuz bulmaz mıyız Biggrin Erkekler de katılabiliyor buluşmalara ancak erkek üyemiz fazla olmadığı ve müsait olmadıkları için bir tek misafirimiz Min ve iki arkadaşımızın erkek kardeşleri bizimle olacak .
Bugün Hafize gelemiyormuş.Biz yaklaşık 1 haftadır onunla buluşuyoruz.Gelemeyecekmiş Sad benim de yanımda sadece 2 kişi gelecek.
Bu güzel gün için herkese teşekkürler deyip yatağa koşmak istiyorum. Çok yorgunum!! Biggrin
Herkese teşekkürler Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi