yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Samsun 14th Meeting / Korea-Fans Samsun 14. Bulusmasi
Izin koparabilirsem gelirim..
(20-04-2012, Saat: 21:51)Hafize Elf yazdı: Izin koparabilirsem gelirim..

senin için dua edecegim.Yalvar annene.Gerekirse aglamis numarasi yap. Biggrin
(20-04-2012, Saat: 21:21)taemin-berre yazdı: Ben anneme anlattim piknigi.Izin vermesine hiç ümidim yoktu fakat izin verdi Biggrin ...Ben de %99 katiliyorum.Yanimda bir arkadasimi da getirsem olur mu?(O korea-fans üyesi degil.Fakat az-çok bilgisi var Kore hakkinda)Ilk defa katilacagim.Fakat ne getirebilecegim hakkinda hiç bir fikrim yok...

bu arada gelirken herhangi bir ödeme vb. olacak mi?
özel konugumuzun tam adi nedir?Özel olduguna göre Kore'den geliyor.Degil mi?
Gözlerim yasardi birden konuya can geldi Biggrin

ParkJungMin, kurabiye ya da çörek türü Onay

KeVoLoJi ve KoreanqeL iyi dilekleriniz için tesekkürler. KoreanqeL insallah bir daha ki sefere bekliyorum Smile

katildans, yetistirebilmeni umut ediyorum Biggrin

taemin-berre, çok sevindim Happy0064. Kaç kisi getirmek istersen o kadar getirebilirsin, sorun degil. Hatta çok iyi olur Biggrin. Yiyecek, içecek konusunda kimse kendini zorlamasin her sey kabuldür Smile.
Hiç bir ücret alinmayacak Exclamation. Piknik alani halka açik bir yer oldugu için sadece gidis-gelis masrafiniz olacak.

Özel konugumuzun tam adi Hyeongmin ve Kore'den geliyor. Ayrintilari piknikte kendisinden ögrenebilirsiniz Smile.

Hafize Elf bekliyoruz Smile.
(21-04-2012, Saat: 0:34)ddnur yazdı: Gözlerim yasardi birden konuya can geldi Biggrin

ParkJungMin, kurabiye ya da çörek türü Onay

KeVoLoJi ve KoreanqeL iyi dilekleriniz için tesekkürler. KoreanqeL insallah bir daha ki sefere bekliyorum Smile

katildans, yetistirebilmeni umut ediyorum Biggrin

taemin-berre, çok sevindim Happy0064. Kaç kisi getirmek istersen o kadar getirebilirsin, sorun degil. Hatta çok iyi olur Biggrin. Yiyecek, içecek konusunda kimse kendini zorlamasin her sey kabuldür Smile.
Hiç bir ücret alinmayacak Exclamation. Piknik alani halka açik bir yer oldugu için sadece gidis-gelis masrafiniz olacak.

Özel konugumuzun tam adi Hyeongmin ve Kore'den geliyor. Ayrintilari piknikte kendisinden ögrenebilirsiniz Smile.

Hafize Elf bekliyoruz Smile.

Peki piknik tam olarak BatiParkin neresinde olacak.Orada nerede bulusacagiz

içecek kola/fanta vb.alinacaksa ben getirebilirim.siz bana kaç tane alacagimi ve ne alacagimi söyleyin yeter...
benim dershanem anca 11.15 de bitiyo ama yaaaaa...
taemin-berre, kisi sayisi belli olsun ona göre ne, ne kadar gerekiyorsa sana söylerim Smile
Bati park'ta üniversitenin oldugu tarafta piknik alani var bos masa bulmamiz biraz zor olur o gün için o yüzden oralarda bir yerde belli ederiz kendimizi bulman kolay olur Biggrin

çekirdek, insallah bir daha ki sefere Sad
(20-04-2012, Saat: 13:54)ddnur yazdı:
(20-04-2012, Saat: 13:49)BeaSungMi Esma yazdı: Ya ben ne yapacagima karar veremedim. Sad Bir zahmet karar verin de bana da söyleyin. Biggrin Biggrin

Yumurta hasla yeter, boyamasanda olur. Son duruma göre kaç kisi olursak artik. Biggrin

Bu arada Bati parki bilmeyenlere BeaSungMi Esma arkadasimiz yardimci olacak meydanda tramvay duraginda toplanip birlikte gelebilirsiniz Onay

Meydanda tramvay duraginda bulusmak iyi fikir.Eger öyle olursa ben de sizinle gelebilirim.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi