yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Samsun 14th Meeting / Korea-Fans Samsun 14. Bulusmasi
goong-shin ve taemin-berre umarim bir daha ki sefere gelebilirsiniz Sad
Tamamdir , pankart için çalismalara baslayacagim. Biggrin
Sarma Rolleyes
(20-04-2012, Saat: 13:19)_Merve_Goong yazdı: Tamamdir , pankart için çalismalara baslayacagim. Biggrin
Sarma Rolleyes
Biggrin
WE LOVE SARMA Biggrin
Ya ben ne yapacagima karar veremedim. Sad Bir zahmet karar verin de bana da söyleyin. Biggrin Biggrin
(20-04-2012, Saat: 13:49)BeaSungMi Esma yazdı: Ya ben ne yapacagima karar veremedim. Sad Bir zahmet karar verin de bana da söyleyin. Biggrin Biggrin

Yumurta hasla yeter, boyamasanda olur. Son duruma göre kaç kisi olursak artik. Biggrin

Bu arada Bati parki bilmeyenlere BeaSungMi Esma arkadasimiz yardimci olacak meydanda tramvay duraginda toplanip birlikte gelebilirsiniz Onay
Ben kurabiye ya da çörek türü bir sey yaparim muhtemelen.
Iyi eglenceler dilerim. ^^
Ahh ahh hep kaçiriyorum . Biggrin Sizlere iyi eglenceler ! Smile

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

Smile Piknige gelmeyi çok istiyorum ama pazartesi 2 sinavim var:/ Konulari yetistirebilirsem ben de varimSmileSmile
Ben anneme anlattim piknigi.Izin vermesine hiç ümidim yoktu fakat izin verdi Biggrin ...Ben de %99 katiliyorum.Yanimda bir arkadasimi da getirsem olur mu?(O korea-fans üyesi degil.Fakat az-çok bilgisi var Kore hakkinda)Ilk defa katilacagim.Fakat ne getirebilecegim hakkinda hiç bir fikrim yok...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi