08-04-2012, Saat: 1:02
Bulusma fotograflari facebook sayfamiza eklenmistir! >>> http://www.facebook.com/media/set/?set=a...063&type=1
|
Korea-Fans Samsun 13. Bulusmasi / Korea-Fans Samsun 13th Meeting
|
|
08-04-2012, Saat: 1:02
Bulusma fotograflari facebook sayfamiza eklenmistir! >>> http://www.facebook.com/media/set/?set=a...063&type=1
08-04-2012, Saat: 1:05
(08-04-2012, Saat: 0:43)hyeongmin23 yazdı: i forgot what i wrote Temsilcimizin istegi üzerine... ![]() Min der ki; Ne yazdigimi unuttum ama buraya tekrar yazacagim. Umarim burasi dogru yerdir. (Buraya bunlari yazmadan önce yanlis yere bir seyler yazdi o yüzden önceki yazdiklarini unutmus. ^^) Bugünkü bulusma gerçekten iyiydi. Özellikle bu çocuklara sok oldum. Bu kizlar daha 12 yasinda. ^^ Çok tatlilar ve bu bulusmayi tekrar istiyorum. Gerçekten müthisti. Çok eglendim ayrica çok da kibarlardi. Türkiye'yi seviyorum. Özellikle beni önemseyenleri. Çok tesekkürler. Lütfen tekrar bulusalim. Samsun'u çok özleyecegim. (Samsun'da seni özleyecek Min.) Dip Not: Bu bulusmada sikildigimi düsünürsünüz diye endiseleniyorum. Birçok kisi bana sikilip sikilmadigimi sordu. Baska arkadaslarim da bunu sordu ama gerçekten sikilmadim. 24 saat boyunca ifadesiz kalmak ve hiç bir sey yapmamak benim hobim. Gerçekten eglenceliydi. Basörtülü kizlarla konustugum için çok mutluyum. Ayrica sikilmis gibi göründüm ama sikilmadim ve asla da sikilmam. Bunu bilin ve endiselenmeyin.
08-04-2012, Saat: 1:15
Tesekkür ederim Esmanurcum
Bir zahmet simdi de benim yanitimi çevirirsen sevinirim ![]() Sikilmadigina sevindik stop Biz de çok eglendik stop Bir daha ki bulusmada yani piknik'te görüsmek üzere stop ![]()
08-04-2012, Saat: 1:28
![]() Min lunaparkta ![]() ![]()
08-04-2012, Saat: 1:34
Biraz da video... (Videolar biraz karanlik, hatta bayagi karanlik. Bunun için üzgünüm.
)Min Türkçe rakamlari sayarsa... ![]() Iremhongki de Korece rakamlari sayar.
08-04-2012, Saat: 1:46
ohhh katildans
i will go korea on june and come back turkey on august but not samsun..isatnbul or ankara
08-04-2012, Saat: 1:50
Kareoke yapmak isteyip de yapamayan Min sahneyi ele geçirdi. ![]() Merve ve Min'in bilek güresi...
08-04-2012, Saat: 2:05
Gürese devam...
08-04-2012, Saat: 12:46
Esmanur bir tanesin
08-04-2012, Saat: 14:38
Vay canina, diyorum.
Koreli biri gelmis. Erkek grup videolari da izlemissiniz gördügüm kadariyla. (Gerçi bir tane gördüm, neyse.) Ankara'da Samsun bulusmasi yapma teklifim hala geçerli. 2 ve 3 Nisan'da park-gi-mi Gizem ile Ankara'da Samsun bulusmasi denemesi yaptik, güzel oldu. Gelip orada konusamadim; burada gevezelik ediyorum. Biri beni sustursun hayrina.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|