yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Samsun 13. Bulusmasi / Korea-Fans Samsun 13th Meeting
(15-03-2012, Saat: 22:40)wiseacre_daisy yazdı:
(13-03-2012, Saat: 20:38)BeaSungMi Esma yazdı:
(13-03-2012, Saat: 18:14)ddnur yazdı:
(12-03-2012, Saat: 23:38)wiseacre_daisy yazdı: Manti mi yiyecegiz. Biggrin

Bilmem yiyecek miyiz? Biggrin

Çok istiyorsaniz yeriz, problem degil. Biggrin Dimeta'ya gittik manti yemedik demeyiz. Tongue

Bende o yüzden dedim yani. Dimeta'ya gidip de manti yemeden dönülür mü? Biggrin

Sen gel yeter ki mantiyi senin için ben açacagim Biggrin
Bu sefer aramizda bolca yeni arkadas görecegiz anlasilan ''çok sevindirici'' devamini dileriz Biggrin
Iyi dilekleri için herkese tesekkürler Smile
can i join there ? i live in samsun merkez
(19-03-2012, Saat: 15:05)hyeongmin23 yazdı: Can i join there? I live in Samsun merkez.

Öncelikle herkese merhaba. ^^

Hyeong Min bir süre Samsun'da kalacak. (Daha sonra Istanbul'a gidecek.) Bana sürekli Samsun'da hiç arkadasi olmadigini ve sikildigini söylüyordu. Ben bu bulusmadan önce Samsun'a gidip Min'i görmeye çalisacagim ama Bursa'da yasadigim için kisa süre onunla kalabilecegim ama o Samsun'da geçirecegi süre zarfinda vakit geçirebilecegi arkadaslar istiyor. Bende bu bulusmayi görünce, bu bulusmaya katilabilecegini ve arkadas edinebilecegini söyledim. Smile
Ama bulusma yerini bilmiyor ve ona yardim lazim. Bulusmayi duyunca gerçekten çok mutlu oldu. ^^
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
(19-03-2012, Saat: 15:20)HyunJoongG yazdı:
(19-03-2012, Saat: 15:05)hyeongmin23 yazdı: Can i join there? I live in Samsun merkez.

Hyeong Min bir süre Samsun'da kalacak. (Daha sonra Istanbul'a gidecek.) Bana sürekli Samsun'da hiç arkadasi olmadigini ve sikildigini söylüyordu. Ben bu bulusmadan önce Samsun'a gidip Min'i görmeye çalisacagim ama Bursa'da yasadigim için kisa süre onunla kalabilecegim ama o Samsun'da geçirecegi süre zarfinda vakit geçirebilecegi arkadaslar istiyor. Bende bu bulusmayi görünce, bu bulusmaya katilabilecegini ve arkadas edinebilecegini söyledim. Smile
Ama bulusma yerini bilmiyor ve ona yardim lazim. Bulusmayi duyunca gerçekten çok mutlu oldu. ^^

Biz ona yardimci olacagiz Büsra ile beraber , iletisime geçip haberlesiriz. Wink
Güzel olacak. Biggrin

(19-03-2012, Saat: 15:05)hyeongmin23 yazdı: can i join there ? i live in samsun merkez

Of course hyeongmin Smile
(19-03-2012, Saat: 15:37)_Merve_Goong yazdı:
(19-03-2012, Saat: 15:20)HyunJoongG yazdı:

Biz ona yardimci olacagiz Büsra ile beraber , iletisime geçip haberlesiriz. Wink
Güzel olacak. Biggrin

Size güveniyorum kizlar. Smile
ben analamadim
lk defa böyle birseye kaitiliyorum bizi bana ince ayrinti ne yapicagimizi anlatabilir mi
bide disaridan isteyenler gelebiliyormu

Bu bulusma baska bulusma olacak galiba. Biggrin Ayrica bir sey belirteyim bu arkadas Koreli mi? Eger öyleyse benim tanidigim baska bir Koreli arkadas var Samsun'da onu çagirayim. O da Samsun'da olan tek Koreli olmaktan bayagi muzdaripti son görüsmemizde. Sanirim ikisi de buna çok sevinir. Smile
Amiable senin soruna da ben cevap vereyim, hep birlikte K-pop esliginde sohbet edecegiz, arkadaslarinla gelebilirsin. Wink
(20-03-2012, Saat: 1:06)BeaSungMi Esma yazdı: Bu bulusma baska bulusma olacak galiba. Biggrin Ayrica bir sey belirteyim bu arkadas Koreli mi? Eger öyleyse benim tanidigim baska bir Koreli arkadas var Samsun'da onu çagirayim. O da Samsun'da olan tek Koreli olmaktan bayagi muzdaripti son görüsmemizde. Sanirim ikisi de buna çok sevinir. Smile
Amiable senin soruna da ben cevap vereyim, hep birlikte K-pop esliginde sohbet edecegiz, arkadaslarinla gelebilirsin. Wink

Çok iyi olur , ikiside çok mutlu olur bence. Wink

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi