yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Quiz Show / Korea-Fans Bilgi Yarismasi
Ya çok heyecanli. Atkilic
Sorularin bazilari zor gerçekten. Aglaelsalla
Hepsini bulabilirsem katilacagim. Opucuk
Hazirlayanlarin emegine saglik... Alkis
[Resim: gts8cn5.gif]
Valla hepsini buldum sadece 3 sorum kaldi Biggrin yane cevaplancak, bulamadim halen Biggrin bakiyorum 3 cevabim kaldi Biggrin elimden geleni yapiyorum umarim dogru cikar, birde o var Biggrin
BIGBANG2NE1BlOCK BMBLAQINFINITEMISS A2PM

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
Ama hocam çok zor sormussunuz. Çalismadigimiz yerden sormussunuz. :img-hysterical::img-hysterical:
Ah bir CNBLUE sorsaniz çatir çatir ortaligin tozunu attirirdim da bunlar zor geldi. :img-hysterical:
Utandim yav, hiçbirsey bilmiyormusum megersem...:img-cray:

Katilacak arkadaslara basarilar...Onay Ama cevaplari da verin süre bitince. Gozlukgulmek
Aşk hiç bu kadar gamzeli olmamıştı.. Smile)
[Resim: normaljh11.jpg]

Bende katildim... Biggrin Rakiplerime basarilar diliyorum... Biggrin Centirmen bir yaris olsun... Biggrin Saka bir yana bu yarismayi ayarlayan tüm yöneticilerimize tesekkür ederim... Opucuk Tekrar basarilar... Smile

Seher Seheri'ni çook seviyor ama belki Seher Seheri'ni daha çok seviyordur. xD --- yongseng
Nasiha hemserim cani gönülden tebrikler.AlkisOpucuk
SO Jİ SUB <3

Tesekkür ederim Opucuk
Hic beklemiyorum gercekten, cok sevindim valla Sarhos Sarhos
BIGBANG2NE1BlOCK BMBLAQINFINITEMISS A2PM

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
Nasiha'm, tebrikler melegimYourock.
-Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek?
-Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz.
...
+Amy, bir gezegen yutmuşsun!
-Hamileyim.
+Kocamansın!
-Evet, hamileyim.
+Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor!
-Doktor, hamileyim.
Ben kazanamamismiyim simdi... :Img-hysterical: Tebrikler tebrikler tebrikler.... Atkilic Alkis Ödülü yariyariya kirisalim.. Sarhos Biggrin Tekrar tebrikler... Opucuk

Seher Seheri'ni çook seviyor ama belki Seher Seheri'ni daha çok seviyordur. xD --- yongseng
Tebrikler nastja. Biggrin
ufff bilgi yarismasina bak ya,a muhtesemm sorularrrr ,bir dahakina bende katilmak istiyorum ,bu sorulardan alninin akiyla çikanlari cani gönülden tebrik ediyorum harika yaaaaaaaaAlkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi