25-04-2012, Saat: 13:33
(Son Düzenleme: 28-05-2012, Saat: 21:08, Düzenleyen: SeoHara_Key.)
Arkadaslar tekrar karsinizdayim ve tekrar tanitim videosu yapacagim.
Suana kadar hiç bir tanitim videosunda yer almadiysan simdi yer alabilirsin haydi Korea-Fans'lilar bu videoya katilin...
Eger daha önce tanitim videosunda yer aldiysan yine yer alabilirsin..
Eger bu tanitim videosunda yer almak istiyorsaniz lütfen resminizi SeoHara_Key'e yollayiniz. En fazla 3 adet fotoğraf yollayabilirsiniz. Eger fotoğrafını yollamak istemeyen ama adinin yer almasini isteyen olursa lütfen SeoHara_Key'e özel mesaj atsin.
Korea-fans Genel Tanitim Videosuna katilmak istiyorum, demeniz yeterli.
Mail'den fotografinizi atarken lütfen nickinizide ( Kullanici Adinizi ) belirtiniz.
Not1:Tanitim videosunu kiday baksi tarafindan izin alinarak yapilmaktadir.
Not2:Kesinlikle fotograflarinizi burdan yollamiyorsunuz.[Özel mesaj ile (SeoHara_Key) yollayiniz.]
Not3:Resim yollayacak arkadaslar Resminizin üzerine yazilacak kisa tanitim(mümkünse çok kisa) ve Korea-Fans'la ilgili söyleyeceginiz kisa bir söz varsa özel mesajla [SeoHara_Key'e] yollayiniz.
Not4:Resimlerinizin boyutu ne büyük nede küçük olsun.Orta boy olmasi yeterli.
Fotograflari kisa bir zaman içinde bana yollarsaniz daha iyi olacaktir.
Son fotoğraf alımı: 30 Temmuz
Simdiden Tüm Korea-Fans ailesine tesekkür ederim....

Suana kadar hiç bir tanitim videosunda yer almadiysan simdi yer alabilirsin haydi Korea-Fans'lilar bu videoya katilin...
Eger daha önce tanitim videosunda yer aldiysan yine yer alabilirsin..
Eger bu tanitim videosunda yer almak istiyorsaniz lütfen resminizi SeoHara_Key'e yollayiniz. En fazla 3 adet fotoğraf yollayabilirsiniz. Eger fotoğrafını yollamak istemeyen ama adinin yer almasini isteyen olursa lütfen SeoHara_Key'e özel mesaj atsin.
Korea-fans Genel Tanitim Videosuna katilmak istiyorum, demeniz yeterli.
Mail'den fotografinizi atarken lütfen nickinizide ( Kullanici Adinizi ) belirtiniz.
Not1:Tanitim videosunu kiday baksi tarafindan izin alinarak yapilmaktadir.
Not2:Kesinlikle fotograflarinizi burdan yollamiyorsunuz.[Özel mesaj ile (SeoHara_Key) yollayiniz.]
Not3:Resim yollayacak arkadaslar Resminizin üzerine yazilacak kisa tanitim(mümkünse çok kisa) ve Korea-Fans'la ilgili söyleyeceginiz kisa bir söz varsa özel mesajla [SeoHara_Key'e] yollayiniz.
Not4:Resimlerinizin boyutu ne büyük nede küçük olsun.Orta boy olmasi yeterli.
Fotograflari kisa bir zaman içinde bana yollarsaniz daha iyi olacaktir.

Son fotoğraf alımı: 30 Temmuz
Simdiden Tüm Korea-Fans ailesine tesekkür ederim....
Herşey Değişti, Hiç bir zaman hiç bir şey eskisi gibi olmayacak...
Tüm dünya vazgeç dediğinde,umut fısıldar;
"Bir kez daha dene."