yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Konya Bulusmasi / Korea-Fans Konya Meeting (29.10.2011)
Japon Parki bize çok yakin ... Bir isim çikmazsa gelebilirim sanirim.

♥I watching Descandants on the Sun♥
♥♥Vazgeçen zafer elde edemez♥
♥♥♥Minoz♥

diablesse, Meram Yeni Yol'da oturuyorum ben de. Olabilir , bana uyar Biggrin Fatos abla telefondan mesaj atmistim ama gelmedi sanirim. Katiliyorum bulusmaya Allah'in izniyle Smile
Herkese iyi eglenceler... ^^

Bolca katilim olur insAllah.
SS501 ~ KİM HYUN JOONG
Katilacaklara iyi eglenceler... Smile
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

(27-10-2011, Saat: 11:49)fatosss yazdı:
(27-10-2011, Saat: 10:31)beatnik yazdı:
(26-10-2011, Saat: 1:37)shin ri yeon yazdı:
(25-10-2011, Saat: 21:39)beatnik yazdı: Bensiz bir Konya bulusmasi... Japon parki çok güzel bir yer, çok güzel bir tercih olmus. Smile Umarim herkes çok eglenir, bizim için bol bol fotograf çekinin. Smile

Hizli trende var artik, gelebilseydin keske.

Malesef hizli tren olmasi durumu degistirmiyor canim. Sad 2 Kasim'da Konya'ya gelecegim için tekrar tekrar git-gel yapmak benim için baya sikintili olur.

Tatlim senin içinde bir bulusma yaparim. :-) Sen gel yeter ki Konya 'ya.

Süper olur tatlim. Happy0064
♫ 이대로 널 보낼수는 없어 그대로 내곁에 있어줘.
이대로 널 보낼수는 없어 내게 한번 더 기회를 줘. ♫

Iyi eglenceler dilerim. Güzel bir bulusma geçirmeniz dilegi ile.
? BLOCKB IS MY LIFE ?
[Resim: tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif]
Kore_Güzeli black pearl
Ben ne zamandir bir Konya Bulusmasi bekliyordum. Sad Bayram tatiline bir hafta erken basladim ve bugün Malatya'ya döndüm.Sizlerle tanismak nasip olmadi. Bayramdan sonra da bir bulusma ayarlayin mutlaka SadSadSad
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

tüh ya kurban bayraminin oldugu hafta Konyadayim o zaman olsaydi iyiydi..)):
(27-10-2011, Saat: 20:10)ewrem-se7en yazdı:
(27-10-2011, Saat: 19:56)diablesse yazdı: Bende katilmak istiyorum su deposunda mi inecegiz ? öyle hatirliyorum ama baya oldu gitmeyeli süper olur sabirsizlikla bekliyordum uzun zamandirda bu siteye girmiyordum süper oldu =) Mae bende Meramdayim tam olarak nerede oturuyorsun ? Ben Yaka Meramdayim istersen beraber gidebiliriz =)

Evet Su Deposu duraginda Smile .

Ayy çok güzel bir haber . Katilmayi çok isterdim ama kursum var o saatte Sad . Katilanlara iyi eglenceler diliyorum ^^ .
Bulusma için de tesekkürler Fatos'cum Onay .
Rica ederim görevim. Abaza Umarim daha sonra ki bulusmalarda olursunuz.

(28-10-2011, Saat: 13:33)GiSe7enem yazdı: Ben ne zamandir bir Konya Bulusmasi bekliyordum. Sad Bayram tatiline bir hafta erken basladim ve bugün Malatya'ya döndüm.Sizlerle tanismak nasip olmadi. Bayramdan sonra da bir bulusma ayarlayin mutlaka SadSadSad
Bayramdan sonra vizeler basliyor ben Konya 'da olamayacagim. Ama bensiz bir bulusma yapabiliriz. Katilim olursa.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi