yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Konya Bulusmasi / Korea-Fans Konya Meeting (29.10.2011)
Bende çok gelmek istemistim ama kursum 12 ile 4 arasi olunca gelemeyecegim malesef, daha sonra olsa keske, belki daha çok kisi olur.
Arkadaslar ben Maras'dan gelip bulusmaya katilacagim. Bulusma için bilet aldim 8saat sürüyor. 11de olmak zorunda ama katilmak isteyenler istedigi vakitte gelsinler ama lütfen telefonla ulasin bana.
(26-10-2011, Saat: 1:37)shin ri yeon yazdı:
(25-10-2011, Saat: 21:39)beatnik yazdı: Bensiz bir Konya bulusmasi... Japon parki çok güzel bir yer, çok güzel bir tercih olmus. Smile Umarim herkes çok eglenir, bizim için bol bol fotograf çekinin. Smile

Hizli trende var artik, gelebilseydin keske.

Malesef hizli tren olmasi durumu degistirmiyor canim. Sad 2 Kasim'da Konya'ya gelecegim için tekrar tekrar git-gel yapmak benim için baya sikintili olur.

♫ 이대로 널 보낼수는 없어 그대로 내곁에 있어줘.
이대로 널 보낼수는 없어 내게 한번 더 기회를 줘. ♫

bende çok gelmek isterim ama malesef isden izin alamam.konyadaki bütün kore severlerle tanismak isterdim.çevremdeki hiç kimse koreye olan ilgimi anlamiyor.sürekl, olumsuz elestiri aliyorum..keske sizlerle sohbet etme firsati bulabilseydim....
all izz well
(27-10-2011, Saat: 10:31)beatnik yazdı:
(26-10-2011, Saat: 1:37)shin ri yeon yazdı:
(25-10-2011, Saat: 21:39)beatnik yazdı: Bensiz bir Konya bulusmasi... Japon parki çok güzel bir yer, çok güzel bir tercih olmus. Smile Umarim herkes çok eglenir, bizim için bol bol fotograf çekinin. Smile

Hizli trende var artik, gelebilseydin keske.

Malesef hizli tren olmasi durumu degistirmiyor canim. Sad 2 Kasim'da Konya'ya gelecegim için tekrar tekrar git-gel yapmak benim için baya sikintili olur.

Tatlim senin içinde bir bulusma yaparim. :-) Sen gel yeter ki Konya 'ya.
(27-10-2011, Saat: 11:05)lali yazdı: bende çok gelmek isterim ama malesef isden izin alamam.konyadaki bütün kore severlerle tanismak isterdim.çevremdeki hiç kimse koreye olan ilgimi anlamiyor.sürekl, olumsuz elestiri aliyorum..keske sizlerle sohbet etme firsati bulabilseydim....
Anliyorum canim ama bence sansini dene. Onay
deniycem ..ama patronum babam olunca sansim daha azSad
all izz well
Bende katilmak istiyorum su deposunda mi inecegiz ? öyle hatirliyorum ama baya oldu gitmeyeli süper olur sabirsizlikla bekliyordum uzun zamandirda bu siteye girmiyordum süper oldu =) Mae bende Meramdayim tam olarak nerede oturuyorsun ? Ben Yaka Meramdayim istersen beraber gidebiliriz =)
[Resim: tmptnbj7.jpg]
(27-10-2011, Saat: 19:56)diablesse yazdı: Bende katilmak istiyorum su deposunda mi inecegiz ? öyle hatirliyorum ama baya oldu gitmeyeli süper olur sabirsizlikla bekliyordum uzun zamandirda bu siteye girmiyordum süper oldu =) Mae bende Meramdayim tam olarak nerede oturuyorsun ? Ben Yaka Meramdayim istersen beraber gidebiliriz =)

Evet Su Deposu duraginda Smile .

Ayy çok güzel bir haber . Katilmayi çok isterdim ama kursum var o saatte Sad . Katilanlara iyi eglenceler diliyorum ^^ .
Bulusma için de tesekkürler Fatos'cum Onay .
İmzamçokBÜYÜKhani
Cok tesekkurler bilgilendirdigin icin Smile
[Resim: tmptnbj7.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi