27-07-2011, Saat: 15:41
12de is bankasinin orda bekledim ve kimseyi göremedim.En iyisi parka gideyim dedim orda da saat 1'e kadar etrafa baktim ama görmedim kimseyi ya.Keske numaralarinizi alsaymisim
Korea-Fans Konya Bulusmasi / Korea-Fans Konya Meeting (27.07.2011)
|
27-07-2011, Saat: 15:41
12de is bankasinin orda bekledim ve kimseyi göremedim.En iyisi parka gideyim dedim orda da saat 1'e kadar etrafa baktim ama görmedim kimseyi ya.Keske numaralarinizi alsaymisim
27-07-2011, Saat: 21:32
(27-07-2011, Saat: 15:41)shin ri yeon yazdı: 12de is bankasinin orda bekledim ve kimseyi göremedim.En iyisi parka gideyim dedim orda da saat 1'e kadar etrafa baktim ama görmedim kimseyi ya.Keske numaralarinizi alsaymisim Canim biz 12den sonra hep ordaydik, 1 buçuga dogru parka gittik. Is bankasinin orada beklerken yalniz olan herkese kimi bekledigini sordum ama seni göremedim. 1 buçuk gibi herkes toplanmisti, o yüzden o saatten sonra gidebildik parka. Karsilasamamamiza biz de çok üzüldük. Bulusmadaki herkes seni sordu. ![]() ♫ 이대로 널 보낼수는 없어 그대로 내곁에 있어줘.
이대로 널 보낼수는 없어 내게 한번 더 기회를 줘. ♫
27-07-2011, Saat: 23:04
ben resimleri bulamadim kizlar
DOĞRULUK SONSUZLUĞUN GÜNEŞİDİR NASIL OLSA DOĞAR....
27-07-2011, Saat: 23:14
süper bulusmaydi keske gelseydiniz çok eglendik cok sagol fatos iyi ki bulusmayi ayarladin
![]()
DOĞRULUK SONSUZLUĞUN GÜNEŞİDİR NASIL OLSA DOĞAR....
27-07-2011, Saat: 23:20
Aceleci davranmisim o zaman ben gittiniz sanmistim.Parkta da bekleyenlere kimi kamelyalara felan sordum ben de hep korea-fans mi felan diye kimse birsey anlamadi
![]()
28-07-2011, Saat: 0:39
Simdi geçirdigimiz günü mü anlatiyoruz? -Büsra Abla mesajla dürttü yoksa anlatmazdim
![]() Simdi ben forumun asosyal üyesi olaraktan gittim Adalet Parkina.Ben bekliyorum bir tek Fatos ablayi, bunlar geldi bir sürü kisi. Neyse efendim, eglendik.Çok eglendik.Baya bir yandik kavrulduk ama degdi, çok degdi. ![]() Tikindik, voleybok oyna(yama)dik,çocuk parkinda yakar top oynadik.Sonra hepimiz Büsra Abla'yi dövmek istedik ![]() Kimseyi tanimiyordum,simdi 5 ablam daha var ![]() Çok çok tatliydi bugün. Hepinize çok tesekkür ederim ![]() DipisNot: Ben bunu yaparken Didar geldi ve "Yarin sana dogum günü partisi yapalim, ablalar da gelsin mum üflesinler" dedi.Hehe ![]()
28-07-2011, Saat: 1:06
28-07-2011, Saat: 1:57
Gelemedigim için çok fazla üzüldüm.Eglenmenize çok sevindim bundan sonraki bulusmaya kesinlikle katilacagim.
![]() fry1905 ❤ hafsa96 ❤ Kore_Güzeli
28-07-2011, Saat: 2:56
12.00'da is bankasinin önünde toplanalim diye bir karar almistik ama ufak bir zamanlama problemi yasadik malesef. Biz Arife ile bir yandan Fatos'un yolunu gözlerken diger yandan yalniz gördügümüz herkese bulusma için mi geldigini soruyorduk (çünkü Serife'yi tanimiyorduk.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kübra'nin annesinin sicakligi sayesinde birbirimizle çok çabuk kaynastik ve sicak bir ortam kurduk. Yemek yedik, gezdik, voleybol oynadik, yakartop oynadik (beni gerçekten döveceklerdi; çünkü benim yüzümden karsi takim yenilmisti.), aksama dogru güzel arkadasliklarla ve yüzümüzde kocaman bir gülümseme ile birbirimize veda ettik. Tabi ki bir sonraki bulusmada görüsmek ümidiyle ayrildik birbirimizden. ![]() Evet, henüz fotograflari yüklemedim; çünkü videolarin yüklenmesi zaman aliyor. Onlar tamamlandigi zaman hemen yüklemeye baslayacagim. ![]() @shin ri yeon (Serifecigim), senin için özel planlarim var. Kendimizi affettirecegiz. ![]() @lotusdakigizem (Selincigim), bu bulusmaya gelmeni ve seninle tanismayi çok istemistim. Keske gelebilseydin, umarim bir sonraki bulusmada görüsebiliriz. ![]() ♫ 이대로 널 보낼수는 없어 그대로 내곁에 있어줘.
이대로 널 보낼수는 없어 내게 한번 더 기회를 줘. ♫
28-07-2011, Saat: 21:00
Ben bulusmaya katilamadim ama okullar açilmadan bir bulusma daha yapmazini çok isterim çünkü gelemem resmen içime oturdu
![]() ![]() MÜZİĞİNLE KULAĞIMI SEVGİN VE ŞEVKATİNLE KALBİMİ DOLDURDUN İYİ Kİ VARSIN |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|