yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Konya Bulusmasi / Korea-Fans Konya Meeting (27.07.2011)
Konya surasi yaa xD
Gelmeyi çok isterim!
Iyi eglenceler millet~~
Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family
arkadaslar kesin bulusma olacak mi yeni üyeyim de tam takip edemiyorum
(25-07-2011, Saat: 19:32)shin ri yeon yazdı: arkadaslar kesin bulusma olacak mi yeni üyeyim de tam takip edemiyorum

Evet, bulusma kesin gerçeklesecek. Onay Eger Konya'daysan katilmani çok isteriz. Smile
♫ 이대로 널 보낼수는 없어 그대로 내곁에 있어줘.
이대로 널 보낼수는 없어 내게 한번 더 기회를 줘. ♫

konyadaym ve siteyi yeni kesfettim ya onun üzüntüsünü yasiyrm Sad
adalet parki biraz ters ama ya alaaddinde olma ihtimali var mi
(25-07-2011, Saat: 22:55)beatnik yazdı:
(25-07-2011, Saat: 19:32)shin ri yeon yazdı: arkadaslar kesin bulusma olacak mi yeni üyeyim de tam takip edemiyorum

Evet, bulusma kesin gerçeklesecek. Onay Eger Konya'daysan katilmani çok isteriz. Smile

konyadaym ve siteyi yeni kesfettm onun üzüntüsünü yasiyorum Sad
ya adalet parki biraz ters baska yerde olma ihtiamli var mi
(25-07-2011, Saat: 23:39)shin ri yeon yazdı:
(25-07-2011, Saat: 22:55)beatnik yazdı:

konyadaym ve siteyi yeni kesfettm onun üzüntüsünü yasiyorum Sad
ya adalet parki biraz ters baska yerde olma ihtiamli var mi

Üzüntü yasamana gerek yok, takildigin bir nokta olursa bize rahatlikla sorabilirsin. Onay

Nerede oturdugunu bilmiyorum ama toplu tasima araci kullanacaksan Saman Pazari-Aydinlik dolmuslarini kullanarak rahatça ulasabilirsin. Bu dolmuslar Toki Konutlari'ndan hareket edip real, aydinlik evler, kule site, zafer(merkez), Mevlana Müzesi güzergahindan ilerliyor ve tam Adalet Sarayi'nin orda yani adalet parkinin önünde indiriyor. Ulasim açisindan çok büyük problem olacagini düsünmüyorum; çünkü hangi piknik alanini seçersek seçelim merkezden uzak olacakti. Bu yüzden en rahat ulasilabilecek olan yer burasiydi. Onay

beatnik yazdı:Üzüntü yasamana gerek yok, takildigin bir nokta olursa bize rahatlikla sorabilirsin

Nerede oturdugunu bilmiyorum ama toplu tasima araci kullanacaksan Saman Pazari-Aydinlik dolmuslarini kullanarak rahatça ulasabilirsin. Bu dolmuslar Toki Konutlari'ndan hareket edip real, aydinlik evler, kule site, zafer(merkez), Mevlana Müzesi güzergahindan ilerliyor ve tam Adalet Sarayi'nin orda yani adalet parkinin önünde indiriyor. Ulasim açisindan çok büyük problem olacagini düsünmüyorum; çünkü hangi piknik alanini seçersek seçelim merkezden uzak olacakti. Bu yüzden en rahat ulasilabilecek olan yer burasiydi

Tesekkür ederim o zaman simdiden. Smile Zaferden binerim ben de madem. Smile

(26-07-2011, Saat: 3:07)shin ri yeon yazdı:
beatnik yazdı:Üzüntü yasamana gerek yok, takildigin bir nokta olursa bize rahatlikla sorabilirsin

Nerede oturdugunu bilmiyorum ama toplu tasima araci kullanacaksan Saman Pazari-Aydinlik dolmuslarini kullanarak rahatça ulasabilirsin. Bu dolmuslar Toki Konutlari'ndan hareket edip real, aydinlik evler, kule site, zafer(merkez), Mevlana Müzesi güzergahindan ilerliyor ve tam Adalet Sarayi'nin orda yani adalet parkinin önünde indiriyor. Ulasim açisindan çok büyük problem olacagini düsünmüyorum; çünkü hangi piknik alanini seçersek seçelim merkezden uzak olacakti. Bu yüzden en rahat ulasilabilecek olan yer burasiydi

Tesekkür ederim o zaman simdiden. Smile Zaferden binerim ben de madem. Smile

Rica ederim, bulusmada görüsürüz. Biggrin

Bulusmaya katilmiyorum. Hepinize iyi eglenceler. Bol bol fotograf istiyorum. Meraktan ölürüm o zaman. Biggrin

fry1905 ❤ hafsa96 ❤ Kore_Güzeli

beatnik yazdı:Rica ederim, bulusmada görüsürüz. Biggrin

Görüsürüz. Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi