yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Konya Bulusmasi & Film Günü / Korea-Fans Konya Meeting & Film Day
Arkadaslar bulusma sirasinda gösterilecek film çok yakinda (yarin) ilan edilecektir. Kore Film Günleri bölümünden ulasabilirsiniz. Coming soon Yapimcalismasi
dD
(25-04-2011, Saat: 15:57)dDuygu yazdı: Arkadaslar bulusma sirasinda gösterilecek film çok yakinda (yarin) ilan edilecektir. Kore Film Günleri bölümünden ulasabilirsiniz. Coming soon Yapimcalismasi

Tessekür ederiz tatlim.Onay
slm arkadasim.ya ben 3 defa mail attim fakat listede ismim yok.cvp bekliyrm lütfen forumdaki ismim suju_tubis. 1 de misafirim olacak.5 gündür ismim eklenmiyo
Ramen gününe katilamadigim için üzülüyordum ama sonunda bu bulusmaya katilacagim. Daha yeni e-mail attim. Lütfen beni de ekleyin =)

ELFim ben yaf!!!!

Sejong Institute, Konya Korean Film Days 1 (07.05.2011)
Sejong Enstitüsü, Konya Film Günleri 1 (07.05.2011)
dD
(27-04-2011, Saat: 15:03)suju_tubis yazdı: slm arkadasim.ya ben 3 defa mail attim fakat listede ismim yok.cvp bekliyrm lütfen forumdaki ismim suju_tubis. 1 de misafirim olacak.5 gündür ismim eklenmiyo

Ekledim tatlim.Onay
ARKADASLAR KONTENJANIMIZ DOLDUGU IÇIN ARTIK KAYIT YAPMIYORUM.KATILACAK OLAN ARKADASLARIMIZA ÇOK TESEKKÜR EDERIM.
Bazi nedenler ve saglik sorunlarim nedeniyle bulusmaya katilamayacagim. Aglaelsalla
Fatos canim, özür dilerim. Seni ziyaret için baska bir bulusmaya kesin katilacagim.. Onay Opucuk
(30-04-2011, Saat: 23:51)kübüs yazdı: Bazi nedenler ve saglik sorunlarim nedeniyle bulusmaya katilamayacagim. Aglaelsalla
Fatos canim, özür dilerim. Seni ziyaret için baska bir bulusmaya kesin katilacagim.. Onay Opucuk

Bunu bana yapma lütfen ya.
Son dakika golü. Smile Ben de geliyorum.
Petek'im ile muhtesem bir eglence geçirecegiz.
Konya da çok iyi karsilanacagimizi umuyorum. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi