yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Konya Bulusmasi & Film Günü / Korea-Fans Konya Meeting & Film Day
Aah bende Konyaliyim ama Adana da oturuyoruz simdi sizle orda olmak vardi neyse bende bu sabah Adana koreafans bulusmasina gidicem Smile size iyi eglenceler Biggrin
Iyi eglenceler...
Güzel vakit geçirmeniz dileklerimle...

Tumblr

[Resim: tumblr_inline_moc9xfFLyw1qz4rgp.png]

헤드폰,음악,댄스,책,홈,머리,좌창...
이야기 과
Kakaotalk: afranur11
듣기 과 웃음!..
Hadi bakalim.. Insallah gelecegim. Atkilic
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Fatosum Opucuk Ah ah Aglama Iyi eglenceler.Tadini cikarmaya bakin.Bu arada bir istekte bulunabilir miyim tabi mumkun olursa Biggrin Fotograf ceklirseniz bizimle de paylasir misiniz? Lutfen Opucuk Hangi filmi izleyaceginizi de merak ediyorum.Size bol bol eglenceli vakit gecirmenizi diliyorum.
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3

BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
(16-04-2011, Saat: 0:42)özgü yazdı: Fadime abla hadi bunada git digerine Antalya'dasin haberin olsun. xD
Iyi eglenceler. xD

Ayy melegim öyle bir sansim olsa yürüyerek bilen gelirim. Smile Insaallah bir gün gelirim senin için... Smile
(18-04-2011, Saat: 23:00)tomurcuk yazdı: Fatosum Opucuk Ah ah Aglama Iyi eglenceler.Tadini cikarmaya bakin.Bu arada bir istekte bulunabilir miyim tabi mumkun olursa Biggrin Fotograf ceklirseniz bizimle de paylasir misiniz? Lutfen Opucuk Hangi filmi izleyaceginizi de merak ediyorum.Size bol bol eglenceli vakit gecirmenizi diliyorum.

Bitanem her ani ölümsüzlestirecegim merak etme gelmis gibi olacaksin.Opucuk
Çok tesekkür ederim balim keske sende olsaydin.Allahrazi
Iyi eglenceler.=)
Kontenjan doldu mu ben de Konya'da oturuyorum ve gelmeyi çok istiyorum
Adiniza çok mutlu oldum. Bizlerin yerine de eglenin.
(21-04-2011, Saat: 0:26)YuRi_Ezgi yazdı: Kontenjan doldu mu ben de Konya'da oturuyorum ve gelmeyi çok istiyorum

Hayir canim konyada kontenjan yok listeye yazalim mi?

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi