yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Kocaeli 22nd Meeting
bende gelicem inş burayı biliyorum iyi vakit geçirmek dileğiyle Smile <3
ben de gelmek isterdim ama kiz kiza demissiniz. esim koreli ve arkadaslarim da koreli. kiz erkek karisik. durum boyle olunca gelmekten vaz gectim. ayrica 10 aylik kore-turk melez bir bebegimiz de var.(izmite yeni tasindik. yer konusunda koreli arkadaslarimla ayni durumdayiz. yer mekan bilmiyoruz. yahyakaptandan gelis nasil olur onu da bilmiyorum...) size iyi eglenceler.
bn hep kocaeli etkinliklerini katılmak istiyorum ama bi türlü nasip olmuyor keşke pazar günü olsaymış Sad hepinize iyi eğlenceler Smile
[Resim: shxm8.gif]
(21-08-2013, Saat: 9:30)cilemsu yazdı: bn hep kocaeli etkinliklerini katılmak istiyorum ama bi türlü nasip olmuyor keşke pazar günü olsaymış Sad hepinize iyi eğlenceler Smile

Bende İstanbul ekibi ile K-F Kocaeli ailesinin etkinliğine gitmeyi çok istiyorum.Uzun süre önce bir etkinliklerine katılmıştım ve çok eğlenmiştim. Umuyorum ki yine aynı şekilde katılma şansımız olur.Çilem geçerken beni almayı unutma Biggrin
(21-08-2013, Saat: 10:38)february yazdı:
(21-08-2013, Saat: 9:30)cilemsu yazdı: bn hep kocaeli etkinliklerini katılmak istiyorum ama bi türlü nasip olmuyor keşke pazar günü olsaymış Sad hepinize iyi eğlenceler Smile

Bende İstanbul ekibi ile K-F Kocaeli ailesinin etkinliğine gitmeyi çok istiyorum.Uzun süre önce bir etkinliklerine katılmıştım ve çok eğlenmiştim. Umuyorum ki yine aynı şekilde katılma şansımız olur.Çilem geçerken beni almayı unutma Biggrin

Üniv.Kocaelinde okuduğum için Kocaelini severim ordaki etkinliklerede gitmeyi çok istiyorum ama hiç nasip olmadı sen yine ii gitmişsin Smile bakarsın etkinliği pazara alırlar gecerken senide alırım Smile

Aslında yakın şehirler arasında etkinlik olsa mesala İstanbul & Kocaeli Meeting falan güzel olurr Smile
[Resim: shxm8.gif]
Koç +2 kişimi ekler misin? Ama ben Doğan abiyi davet ettim. Biggrin Erkek yasak ha? Biggrin Zaten gelemeyecektir çalıştığı için. Onay

(17-08-2013, Saat: 1:57)flysari yazdı: ben de gelmek isterdim ama kiz kiza demissiniz. esim koreli ve arkadaslarim da koreli. kiz erkek karisik. durum boyle olunca gelmekten vaz gectim. ayrica 10 aylik kore-turk melez bir bebegimiz de var.(izmite yeni tasindik. yer konusunda koreli arkadaslarimla ayni durumdayiz. yer mekan bilmiyoruz. yahyakaptandan gelis nasil olur onu da bilmiyorum...) size iyi eglenceler.

Abla cidden gelmeni çok isterim. Koç kulak ver bu mesaja! Biggrin

İyi eğlenceler Kocaeli Smile
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
Buluşmadan geldim.... Biggrin Ama bir kötü haberim var Sad
Bugün yağmur yağdı o yüzden fotoğrafta pek çekilemedik malesef. Sad bir dahaki sefere bol bol fotoğrafları size sunacağız. Smile
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
Keşke İstanbul da da olsaydı yaa Biggrin Sad

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi