yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Kayseri 6. Buluşması
Harika bir röportaj olmus. Kizlarda çok güzel cevaplar vermisler. Sayin Dong-woo CHO meshur Kayseri mantisini tadarken görüntülenmis. Çok güzel kareler yakalanmis. Emegi geçen herkeze çok tesekkür ederim.Onay

‎
TÜRKİYE ℂ⋆
(30-04-2011, Saat: 3:00)Maria yazdı: Ve iste huzurlarinizda videomuz. ^^ Haber ekibine ve haber ekibni çagiran Faruk Bey'e çok teskkür ederiz. Smile

Not: Bunu facebook'a koymayin lütfen. Smile

--->> http://www.dailymotion.com/video/xiheem_...rtajy_news

Röportaj çok güzel olmus. Tekrardan tesekkür ederiz Maria Smile
yaaa inanmiyorum çok harika olmus keske ben de gelebilseydimSad
En yakin zamanda tekrarlarsiniz umarimSmile)
Bizede kismet olur insiallah! Büyük sehirde yasamanin avntajlari Smile

evet o röportajin yapildigi sirada ben arkada perdeyle ugrasiyordum Biggrin ama yanlis hatirlamiyorsam kübranin ve büsraninda konusmalarinin olmasi lazimdi.... Biggrin yoksa kestiler mi o bölümü ?Biggrin

firsat bu firsat merveninde videosunu görmüs olduk Biggrin ne sesti ama ya! Biggrin
[Resim: emperorofthesea.png]
Katilanlar adina çok sevindim.Çok güzel bi röpörtaj olmus.
(02-05-2011, Saat: 11:52)Kübranur Özata yazdı: yaaa inanmiyorum çok harika olmus keske ben de gelebilseydimSad
En yakin zamanda tekrarlarsiniz umarimSmile)

Insaallah bir dahakine sende olursun. ^^

(02-05-2011, Saat: 12:18)nebu80 yazdı: Bizede kismet olur insiallah! Büyük sehirde yasamanin avntajlari Smile

Insaallah. ^^

(02-05-2011, Saat: 20:00)sonprens2 yazdı: evet o röportajin yapildigi sirada ben arkada perdeyle ugrasiyordum Biggrin ama yanlis hatirlamiyorsam kübranin ve büsraninda konusmalarinin olmasi lazimdi.... Biggrin yoksa kestiler mi o bölümü ?Biggrin

firsat bu firsat merveninde videosunu görmüs olduk Biggrin ne sesti ama ya! Biggrin

Bilmem ki... Bana verilen CD'de olanlar onlardi.
Merve ? Gamze'yi diyor olmalisin. ^^ Güzel bir sesi vardi ben de bayildim. ^^

(02-05-2011, Saat: 20:10)vaveyla yazdı: Katilanlar adina çok sevindim.Çok güzel bi röpörtaj olmus.

Tesekkür ederiz. Smile

(04-05-2011, Saat: 0:15)Maria yazdı:
(02-05-2011, Saat: 20:00)sonprens2 yazdı: evet o röportajin yapildigi sirada ben arkada perdeyle ugrasiyordum Biggrin ama yanlis hatirlamiyorsam kübranin ve büsraninda konusmalarinin olmasi lazimdi.... Biggrin yoksa kestiler mi o bölümü ?Biggrin

Hayir Ayse Tuba'cim Gamze'yi demiyor Deniz.BiggrinBiggrin Benim Antalya Bulusmasindaki su meshur videoyu diyor.Zuhaha(Sarki söyledigim.:img-hysterical: )

‎
TÜRKİYE ℂ⋆
(04-05-2011, Saat: 8:34)07 semra yazdı:
(02-05-2011, Saat: 20:00)sonprens2 yazdı: evet o röportajin yapildigi sirada ben arkada perdeyle ugrasiyordum Biggrin ama yanlis hatirlamiyorsam kübranin ve büsraninda konusmalarinin olmasi lazimdi.... yoksa kestiler mi o bölümü ?Biggrin

Hayir Ayse Tuba'cim Gamze'yi demiyor Deniz.BiggrinBiggrin Benim Antalya Bulusmasindaki su meshur videoyu diyor.Zuhaha(Sarki söyledigim.:img-hysterical: )

Bu sesler mutlaka unkapanina gitmeli...Biggrin ve menejerinizde ben olacagim Abaza

[Resim: emperorofthesea.png]
(04-05-2011, Saat: 8:34)07 semra yazdı:

Hmm. Biggrin Merve. Durtuk Biggrin Biggrin Hadi digerlerine de hayirlisi. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi