yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Kayseri 6. Buluşması
(26-04-2011, Saat: 22:59)ELIF KANAK yazdı: Hersey çokk güzeldi katilan herkes biliyor zaten bunuSmile) ilk bulusmamdi. Bütün Koredaslarimm bana çok samimi,çok içten geldiler sanirsam Kore bize çok sey katti..nezaket, samimiyet, iyi niyet en önemlisi saygi... Bay Cho ve esi nomu yeppuda Smile Korelileri seviyorm yaa.. Elifnur cnm basta sana diger bütün emegi geçen geçmeyen herkese çookkk tesekkürler...

Canim çok ama çok sagol Biggrin Digerlerinde de hep birlikte oluruz insallah Biggrin
Bende olan fotograflari kisa zamanda ekleyecegim. Bilgisayarim çöktügü için simdi fotograflari ekleyemiyorum. ^^
Smile

[quote='ALEMDAR' pid='1693405' dateline='1303845002']
Helal Korea- Fans Kayseri süpersiniz...Onay fotolariniz çok güzel rengarenksiniz,masallah...Atkilic

Çok sagolunBiggrin
Evet çok samimi bir ortamdi ve ilk defa karsilasmamiza ragmen (kendi adima) ortak paydada bulustugumuz için kardes gibiydik Opucuk Sanki çok önceden tanisiyormusuz gibi Smile Çok çabuk bitti bana göre güzel vakit geçirdigimizden olsa gerek. Elifnur ve diger temsilci arkadaslar basta olmak üzere herkese tesekkürler.Alkis
(Bu arada resimlerin hepsi bu kadar mi, cd muhabbeti olmustu?)
♥ ☼Lee Min Ho☼ ♥ ♪T.O.P ♪ ♥

(27-04-2011, Saat: 22:17)Lee Min Hyo yazdı: Evet çok samimi bir ortamdi ve ilk defa karsilasmamiza ragmen (kendi adima) ortak paydada bulustugumuz için kardes gibiydik Opucuk Sanki çok önceden tanisiyormusuz gibi Smile Çok çabuk bitti bana göre güzel vakit geçirdigimizden olsa gerek. Elifnur ve diger temsilci arkadaslar basta olmak üzere herkese tesekkürler.Alkis
(Bu arada resimlerin hepsi bu kadar mi, cd muhabbeti olmustu?)

Kuzum o cd ler dün elime geçti. Elif le gönderirim insallah ben sana canim Biggrin
CD konusunda ufak bir karisiklik oldu. Bu aksam okul çikisi gidip ellerimle aldim. Biggrin Upload edip linkini verecegim insaallah. Smile Arkadaslar sizlerdeki resimleri de ekleyebilirseniz ekleyin ki tadini biraz daha alalim. ^^ Opucuk
çok güzelSmile
*İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
(26-04-2011, Saat: 22:21)Han Ji Minnn yazdı:
(25-04-2011, Saat: 14:23)mirar yazdı: Güzel bir bulusmaydi. Ankara'dan gelen misafirlerimize tekrardan tesekkür ediyorum. Elif TVnin yaptigi röportaji bulan var mi acaba 2 gündür ariyorum ama bulamadim.

Kuzum yarin ben alacagim insallah cd hazirmis Biggrin Faruk abi söyledi bugün Biggrin

Bekliyorum canim hafta sonu evdeyken eklerseniz daha bir güzel olur Biggrin
[Resim: a00458394d088326f3818.gif]
Ve iste huzurlarinizda videomuz. ^^ Haber ekibine ve haber ekibni çagiran Faruk Bey'e çok teskkür ederiz. Smile

Not: Bunu facebook'a koymayin lütfen. Smile

--->> http://www.dailymotion.com/video/xiheem_...rtajy_news
Çok güzel bir etkinlik olmus canim. Katilan herkese tesekkürler. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi