yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Kayseri 6. Buluşması
Biraz uykusuz biraz yorgunum ama çok mutluyum Smile Çok güzel bir gün geçirdik çok eglendik Smile
[Resim: d68254d4.gif]
Heo Young Saeng Fan Club
Lee Min Jung Fan Club
Dalmatian Fan Club(Turkish Dalmate)
Çok güzel bir gün oldu.. Herkese tesekkürler OnayAlkis
♥ ☼Lee Min Ho☼ ♥ ♪T.O.P ♪ ♥

Fotograflari bekliyoruz.
Korea-fans KAYSERI ailesi her sey çok güzeldi, bu kadar emek verdiginiz ve bizim için harika birer ev sahibi oldugunuz için çok tesekkür ederim. Ankara'ya bekliyoruz. Sevgilerimle......
dD
Bulusmada emegi geçen herkese çok tesekkür ederiz.
Çok güzel bir gündü. Sarhos Emegi geçen herkese tesekkür ederim. Smile
Sevgili Kayseri'li Dostlar, bizlere gösterdiginiz içten konukseverliginiz için çok tesekkür ederim. Sayenizde çok güzel zaman geçirdim, tekrar bulusmak dilegi ile kucak dolusu sevgiler. Smile
Kayseri ekibi beni korkutuyorsunuz.Çok güzel bir gün geçirdiginize eminim.O güzel günün fotograflarini görüp mutlu olmak bizim de hakkimiz degil mi ? Kimse fotograf çekmedi mi?
Evet, fotograflarinizi ben de sabirsizlikla bekliyorum Smile Gelmek isteyip de sinavlarim yüzünden gelemedigim bu bulusmayi (en azindan) fotograflarla da olsa yasamak istiyorum Dertli
♫ 이대로 널 보낼수는 없어 그대로 내곁에 있어줘.
이대로 널 보낼수는 없어 내게 한번 더 기회를 줘. ♫

Basta Korea-Fans Kayseri temsilcileri ve gönüllüleri olmak üzere tüm dostlarimiza tesekkür ederiz. Çok güzel, çok içten bir ortam vardi. Kayserili arkadaslarimiz bu güzel ortami saglayabilmek için çok büyük emek harcamislar. Hem yolculugumuz hem de toplantimiz çok keyifliydi. Kisa bir süre de olsa Kayseri'de bulundugum, Korea-Fans Kayseri grubuyla tanistigim için çok mutluyum. Umarim bundan sonra daha fazla etkinlikte birlikte olabiliriz.

Tesekkür ederiz Korea-Fans Kayseri...Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi