yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Kayseri 16th Meeting
[Resim: dscn4079d.jpg]

[Resim: dscn4080d.jpg]

[Resim: dscn4081k.jpg]

[Resim: dscn4084.jpg]

[Resim: dscn4086v.jpg]
[Resim: dscn4087n.jpg]

[Resim: dscn4091e.jpg]

[Resim: dscn4088o.jpg]

[Resim: dscn4089q.jpg]

[Resim: dscn4090o.jpg]

[Resim: dscn4074f.jpg]
Çok samimi, güzel bir buluşma olmuş...Smile

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansEvents
Bizim baseka yine yemek yerken yakalanmış. Biggrin Çok güzel bir buluşma olmuş darısı başımıza ... Smile
[Resim: ykNWU32.gif]
Çok güzel bir buluşma olmuş. Çok eğlenmişsiniz. Adınıza çok sevindim nice buluşmalara. Biggrin

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile
Herkesin yüzü ne kadar güzel gülüyor? Güzel bir buluşma, darısı diğer buluşmalara. Smile
[Resim: avatar_3117.gif?w=600]
HOŞGELDİN MELEK

Fotoğraflara bayıldım. Şu Kayseri'yi iyice çözelim, daha aktif buluşmalar geçireceğimize eminim. Onay Emeği geçen herkese teşekkürler. Biggrin
(15-10-2012, Saat: 1:41)Maria yazdı: Neslihan, Aylin ikinizi karıştırdım ama sanırım artık karıştırmam. Biggrin Ebru, Hilal abla, ben, ISIS, Baseka vardık.

Genelde hamburger yedik. Hilal ablanın tabağı doğrusu baya lezzetliydi. Başak ve ben oradan da yediğimiz için. Biggrin Abla ağzının tadını biliyor. ;) Bir tabak daha gördüm, ya Neslihan'ın ya Aylin'in. Onu da Başak'a sormak gerek hepsinden yedi maşallah. Biggrin

ISIS, rock müzikle ilgileniyor. Grubun solisti. Belki bir ara dinlemeye gideriz?

Artık karıştırmam demişsin,ama yine sonunda karıştırmışsın..Oldu mu şimdi Maria?? O tabak benim değildi. Biggrin
Kesinlikle birlikte birgün dinlemeye gidelim.Telefondan dinledim,ama canlı dinlemek isterim.Çok güzel olur.. Smile
Böyle güzel buluşmalarda görüşmek üzere,kendinize iyi bakın..
Yaaa, herkes beni aç olarak tanıyacak şimdi. Yok öyle bir şey arkadaşlar. Biggrin
Batuhan, Hatay buluşmasında görüşürüz yemek yerken yakalanmayı. Biggrin
Ayrıca fotoğraflar için teşekkürler. Biggrin
Bi Rainli fotoğrafım ne kadar hoş öyle. Biggrin Biggrin Biggrin

It’s only for you
just wanna be for

you
Çok güzel, bayağı eğlenmişe benziyorsunuz. Allah hepimizin neşesini bozmasın. Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi