yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans K-Pop Party (December 16)
süper bir etkinlik Biggrin Ankara'daki tüm arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler dilerimBiggrin
Ahhhh Ankara da olmak vardııı Sad süper bir program olacağı kesin katılacak olan arkadaşlara güzel zaman geçirmelerini diliyorum Smile
[Resim: twge.gif]
Ne kadar çok katılan var. Keşke İstanbul'da olaydı, gerçekten çok eğlenceli olurdu, belki ben de katılabilirdim. ^^
Katılanlara iyi eğlenceler dilerim. n__n

[Resim: tumblr_n2xc4tWMgR1qzulz2o5_250.gif]
THEY WERE YOUNG AND INDEPENDENT,
AND THEY THOUGHT THEY HAD IT PLANNED.
- Panic! At the Disco

umarım eğlenirsiniz yaa kıskandım şimdiSmile keşke başka yerlerdede olsa

Sayın Katılımcılarımız,

Öncelikle merhabalar;

16 Aralık 2012 - Pazar günü, Saat:14.00 - 18:00 arası " Telwe Performance Hall " ( Sakarya Caddesi, İnkilap Sokak, No: 6/C Kızılay / ANKARA ) de gerçekleştireceğimiz
Korea-Fans K-Pop Party hakkında bir konuya açıklık getirmeyi düşündüm ve bu konuda anlayış göstereceğinizi umuyorum.

Biliyorsunuz ki, Kanun gereği " İçkili ortamlarda bulunma yaş sınırı + 18 " olduğundan üzülerek bildiririm ki yaş sınırı dolayısıyla bir çok katılımcımızı party'mize kabul
edemeyeceğimizi üzülerek bildirmek zorundayım.

Bu bilgi doğrultusunda kesin katılacak veya katılamayacak misafirlerimiz hakkında mailinizi beklemekteyim.

Anlayınış için teşekkür ederim.

Derya Geyik
[email protected]

Dear participants,

I want to explain something about K-Pop Party that is hold in "Telwe Performance Hall" on Dec 16, 2012 Sunday, between 02:00 Pm - 06:00 Pm and supposed to tolerant about this.

As you know, according to laws, infants can't entire place that is consumed alcohol. So we can't accept infants our party. We are so sorry about this.

Accordingly participants who will attend surely, should let me know by e-mail.

Thank you for your sensibilities.

Finallere denk geliyor lütfen tarihini Ocak'a alalım. Sad
bende geliyorummm ^^
Love Is Gone..
simdi -18ler cıktıgında liste nasıl olcak ?
iyi eğlenceler ^^
Herkese İyi Eğlenceler Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi