yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans & JYJ Turkey on TV8
Harika artık sesimiz duyulmaya başladı etkinliğe hep birlikte katılalım ve mutlaka listeye girelim hadi kore fanlar o gün bilgisayar başına Smile
çok harika Smile izleyeceğim mutlaka. ve tabiki twitter desteğinde bulunacağım ^^
çok güzel birşey.. işte olduğum için izleyemeyeceğim. fakat twiterdan tam destek ^^
Love Is Gone..
Bende mutlaka izleyeceğim. Smile Haber için teşekkürler...
[Resim: kg37t4p.gif]

Okulda olduğum için izleyemicem ama internetten mutlaka izlicem. İnşallah böyle şeyler daha çok yapılır televizyonlarda. Smile
İzlemeyi çok isterim ama izleyemeyeceğim sanırım. cry
Harika bi haberr çook sevindim Smile kesinlikle izleyeceğimmmm ve tiwitterdan da destekleyeceğimm Biggrin
K-F fighting!!
Bir sevindirici haber daha Smile >>> http://www.korea-fans.com/forum/konu-kor...pid2502093
Programı izlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Heyecan ile programın başlamasını bekliyorum. Bugün iş yerinde olmama rağmen şimdiden nasıl izleyebileceğimin planını yapmaya başladım. Bilmiş Kore fanlarının seslerini duyurmasına katkıda bulunacak bir program olacağına eminim. .068. Haydi Korea-Fans haydi kore severler ekran ve Tweet başına .081.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi